Nova HBO serija „Znam da je ovo istina“ (I Know This Much Is True), zasnovana na bestseleru Volija Lema iz 1998. godine, imaće premijeru 11. maja u 20.00h na HBO kanalu, a istog dana dolazi i u HBO GO ponudu.

Dobitnik Emija Mark Rafalo tumači likove jednojajčanih blizanaca, Dominika i Tomasa Berdsija, u ovoj šestodelnoj drami u adaptaciji i režiji Dereka Sijanfransa. Paralelno prateći njihove živote, ova porodična saga predstavlja neverovatnu priču o izdaji, žrtvi i oproštaju, smeštenu u Ameriku 20. veka. Gledaćemo Dominika i Tomasa u različitim periodima njihovog života, počevši od njihove sadašnjice koja se odvija tokom 1990-ih kad oba brata ulaze u srednje doba, i vraćajući se na njihovo odrastanje kroz Dominikovo sećanje.

Oskarovka Melisa Leo igra Dominikovu i Tomasovu majku u seriji, dobitnica Emija Rouzi O’Donel glumi socijalnu radnicu Lisu Šefer, Arči Pandžabi je u ulozi Tomasovog psihologa, Džulijet Luis igra Nedru Frank, samoživu ženu koju Dominik zapošljava, a Ketrin Han je Dominikova bivša žena Desa Konstantin. Imodžen Puts igra Dominikovu devojku Džoj Henks, Džon Prokaćino je u ulozi Dominikovog i Tomasovog očuha, Rob Hubel je Dominikov najbolji prijatelj Leo, a Filip Etinger igra blizance u tinejdžerskom dobu.

Derek Sijanfrans i Mark Rafalo su istovremeno među izvršnim producentima serije, uz Grega Finberga, Linet Hauel Tejlor, Bena Brauninga, Glena Basnera, Anju Epštajn i Volija Lema.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime