HBO najavljuje premijeru nove naučno-fantastične serije „Kripton“ (Krypton), koja će putem video usluge na zahtev HBO GO biti dostupna od 29. marta, dok će na HBO kanal stići u junu.

Šta bi bilo da Supermen nije ni postojao? Radnja serije je smeštena u vreme pre nego što je uništena Supermenova rodna planeta i prati Seg-Ela (Kameron Kaf), dedu legendarnog Čoveka od čelika, pred kojim se nalazi pitanje života ili smrti – da li da spasi rodnu planetu ili da dozvoli da bude uništena da bi se ispunila sudbina njegovog budućeg unuka? Vođe Kriptona nisu složne, porodica El je prognana i Seg mora da povrati porodičnu čast i zaštiti svoje voljene dok mu se suprotstavljaju poznati likovi iz stripova DC, Brejnijak i Zemljanin Adam Strejndž, putnik kroz vreme.

https://youtu.be/I8QL_s0SrgI

Seriju su kreirali Džeri Sigel i Džo Šuster inspirisani likovima iz stripova DC, a izvršni producenti su Dejvid S. Gojer („Čovek od čelika“, „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“, trilogija „Mračni vitez“) i Kameron Velš („Poslednji brod“, „Konstantin“).

Gledaoce očekuje 10 epizoda punih akcije, a pored Kamerona Kafa („The Halcyon“), Blejka Ritsona („Da Vinčijevi demoni“) i Šona Siposa („Vampirski dnevnici“) u glavnim ulogama, u seriji će se pojaviti i Džordžina Kempbel („Brodčerč“), Eliot Kovan („Da Vinčijevi demoni), En Ogborno („Svetski rat Z“), Aron Pjer („Britanija“), Rasmus Hardiker („Vaša visosti“), Volis Dej („Vil“) i Ijan Makelhini („Igra prestola“).

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime