Lost se završio, House vam se smučio, a Gossip Girl više nije tako zabavan. Ustvari, nedostaje vam Nikita? Onda lepe vesti stižu za vas pošto je upravo počeo novi serijal o seksi špijunki, koji će nas ugrejati ove hladne zime. Nikita je ovoga puta slatka azijatkinja Maggie Q.

Nikita fenomen je počeo 1990. kada je Luc Besson snimio film Nikita koji ga je i proslavio. Priča o mladoj devojci osuđenoj na doživotnu kaznu, a koja umesto zatvora, dobija novi život, kao i posao plaćene ubice špijunske organizacije DGSE postala je globalni hit. Naravno, globalni hit nikada nije toliko globalan ako ga urade Evropljani a ne Amerikanci. Zato su u Hollywoodskoj produkciji 1997. godine snimili serijal sa Petom Wilson u glavnoj ulozi, koji je stvarno postao internacionalno popularan.

Na kraju, 20 godina posle originala, ove jeseni, stiže novi početak. Serija se emituje na američkoj CW televiziji svakog četvrtka. Tematika je ista, ali Maggie Q izgleda baš osvežavajuće u ovoj ulozi. Znate gde da je potražite.

2 KOMENTARI

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime