Netflix je najavio neverovatne planove. Svake nedelje pustiće po jedan veliki hit film i tako do kraja 2021 godine.Bioskopi i dalje ne rade kao ranije i verovatno neće skoro (ili nikada), pa streaming servisi koriste priliku da nas zabave. Netflix je sada najavio vrlo jasan plan.

Svake nedelje do kraja godine izbacivaće po bar jedan novi film. I to hit. Pa i malo više, pošto će ih biti 71 naslov za velikim zvezdama i filmovima koji pokrivaju skoro sve žanrove.

Evo najzanimljivijihi naslova:

Red Notice

Akcioni filmovi dobo prolaze a u ovom glume Dwayne Johnson, Ryan Reynolds i Gal Godot. U pitanju je komedija koja prati agenta Interpola dok hvata najtraženijeg kradljivca umetnina na svetu. Praktično ne može da omane.

Stowaway

Ekspedicija astronauta na misiji za Mars pronalazi slepog putnika, a to izaziva niz nepredviđenih problema za posadu broda. U filmu reditelja Joea Penne glume Anna Kendrick, Toni Collette, Daniel Dae Kim i Shamier Anderson.

Army of the Dead

Najbolji film Zacka Snydera je bio njegov prvi film koji se takođe bavio zombijima. Upravo zato ovo obećava uz postavu: Dave Bautista, Tig Notaro, Ella Purnell, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada…

The Power of the Dog

Jane Campion režirala je dramu prema romanu Thomasa Savagea, a radi se o braći koji se nađu usred svađe za plac u Montani nakon što se jedan od njih oženi. U filmu glume Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst i Thomasin McKenzie.

Back to the Outback

Grupa najopasnijih australijskih životinja isplanira bežanje iz zatočeništva. Da, to je praktično zaplet Madagaskara, na kojem je i radila jedna od rediteljki filma, Clare Knight. Inače, glasove će dati Rachel House, Isla Fisher i Eric Bana.

The Woman in the Window

Žena posmatra komšije kroz prozor. A stvar se komplikuje u trenutku kada u jednom od svojih špijuniranja postane svedokinja brutalnog nasilja. Amy Adams igra glavnu ulogu.

The Hand of God

Paolo Sorrentino stoji iza filma a zna se samo da je radnja smeštena u Napulju i da je reč o vrlo ličnom filmu za autora.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime