Netflix je počeo da ukida naloge sa deljenom šifrom. Da, žao nam je. Ono o čemu se priča već cele prošle godine se dešava.

Već ranije je poznati streaming servis najavio da će zaustaviti praksu deljenja šifre. Odnosno žele da onemoguće da više korisnika koji nisu deo istog domaćinstva koriste jedan Netflix nalog.

Sada su korisnici počeli da dobijaju upozorenje sa porukom da mogu da otvore svoj Netflix nalog uz ograničenje korišćenja.

Ranije je objavljeno kako 4 od 10 ljudi koristi Netflix koji plaća njihov prijatelj. Dakle, gotovo je! Evo kako to izgleda:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime