Netflix F1 serija Drive to Survive o Formuli 1 dobija drugu sezonu. A sada znamo i datum premijere i još ponešto zanimljivo.

Dokumentarna serija o ludom cirkusu Formule 1 je prvi put prikazana prošle godine, uoči početka novog Svetskog šampionata i vrlo brzo je dobila veoma dobre kritike kako gledalaca tako i samih aktera ali i onih iz sveta Formule koji nisu hteli da se pojave u prvoj sezoni. U 10 epizoda prikazani su ekskluzivni snimci sa trka, kao i iz timova uoči priprema za novi šampionat. Produkciju je uradio Box to Box.

Zanimljivo je da se prošle godine u dokumentarnoj mini seriji nisu našli vodeći timovi Mercedes i Ferrari, koji su zaključili da bi filmska ekipa ugrozila njihove super tajnovite aktivnosti tokom sezone 2018 kada je sve snimano. E pa to se ove godine menja kada stiže nova sezona.

Netflix F1 serija – Drive to Survive 2

Drive to Survive 2 će biti dostupan za gledanje na Netflixu od 28 februara. Ono što će ga učiniti još zanimljivijim je da je svih 10 timova dalo pristup filmskoj ekipi pa ćemo moći da zavirimo iza kulisa čak i kod najvećih igrača tokom F1 Šampionata 2019.

Prvi čovek Ferrarija Lous Camilleri je nedavno Netflix mini seriju dokumentarac opisao kao sjajnu za šampionat pošto je privukla novu publiku i gledaoce.

Inače, nova 2020 sezona u Formule 1 počinje 15. marta trkom u Australiji. Ovde je ceo kalendar.

Pre toga 19. februara je prvi test u Barseloni. Aktuelni prvaci su Mercedes i Louis Hamilton, koji suvereno vladaju Formula 1 šampionatima od prelaska u hibridnu eru i ne nameravaju da tek tako prepuste postolje bilo kome. Najveći konkurenti su im bili Red Bull i Ferrari.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime