Nastavak serije Prijatelji ipak stiže! Snimanje nastavka kultne serije nekoliko generacija “Prijatelji” ipak će početi u maju.

Pandemija covida 19 nije uspela da poremeti pripreme i početak snimaja ove serije koju mnogi očekuju s nestrpljenjem.

Nedavno je organizovan sastanak glavnih glumaca u kome su iznete ideje, predlozi a podeljena je i radost ponovnog rada na seriji.

Izgleda da je najagilnija među njima bila Courney Cox koja ih je sve okupila a glumačka ekipa je to dočekala sa posebnim entuzijaszmom. Pogotovo zato što su se pitali da li će svi moći da nastave snimanje u maju. Kako sada stvari stoje, moći će.

Jennifer Aniston je obećala da će i pored zauzetosti naći vremena i volje da se sastane sa probranom ekipom posle toliko godina.

O sjajnim vremenima kada se rađala serija “Prijatelji” govorio je i Matt Le Blanc, očito srećan što mogu da evociraju uspomene.

Podsetimo da je serija prvobitno bila nazvana Insomnia Cafe, pa onda Friends Like Us, pa Six of One. Pogotodak je bio naziv Friends.

Zanimljivo je da je pre početka emitovanja glumačka ekipa otišla na večeru u Cezarevu Palatu u Las Vegasu. Kažu da su uživali u poslednjih trenucima anonimnosti.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime