Naravno, to svi znate da nije dobro da deca gledaju ceo dan filmove. Ali kada je hladno, kada se deca ne druže, kada je situacija izazvana pandemijom covida 19 unela zebnju i promene u svakodnevne živote filmovi su pravi iskorak i spas za decu. I pustite ih neka ih gledaju.

Ovoga puta ćemo da pogledamo šta Netflix nudi od dečijih filmova.

Willy Wonka and the Chocolate Factory je stari film u kome će i roditelji uživati. Film naravno govori o lošim stranama sebičnosti, pohlepe, zlu. Ali čokolada je tu da reši sve probleme, a malo moralisanja nije na odmet.

Spider Man: Into the spider je nezaobilazan i omiljen film i koliko ste ga samo puta gledali od kako se pojavio 2018. godine. Spider Man štiti Njujork i sve dobro u njemu. Svako dete želelo bi da bude heroj poput njega.

Klaus iz prošlogodinje produkcije govori o poštaru kome deca šalju pisma sa željama. To je možda prikladnije gledati za Božić ili Novu Godinu ali ko ne voli poklone i ispunjenje želja i kad nisu praznici.

Hugo je priča o divnom dečaku koji živi na železničkoj stanici u Parizu i pokušava da odgonetne misteriju svog pokojnog oca. Ima tu i robota i avantura, sve u svemu uzbudljiva priča za celu porodicu.

Richie Rich je snimljen još 1994. godine ali je i danas uzbudljiv i pun dobrih avantura. Mali je iz bogataške porodice i prinuđen da spašava porodično bogatstvo koje pokušava da ukrade generalni direktor porodične kompanije. To mu neće poći za rukom jer je mali Richie iako razmažen sposoban i te kako.

The Cat in the Hat filmić o blesavom mačku sa blesavim šeširom. A kada ga se deca dočepaju ili on dece urnebes je na pomolu. Iako snimljen 2003. film je i danas zanimljiv za gledanje.

Ovo su samo neki od predloga, ali ne budite mrzovolljni prečešljajte Netflix a ako tu ne nađete nešto zgodno ili vas mrzi da prevodite deci pogledajte HBO

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime