Morgan stiže u Fear the Walking Dead

Sudar svetova: Ukrštanje sa serijom The Walking Dead

Većina ljubitelja serija redovno prati i The Walking Dead. Fanovi se još uvek dobro sećaju početka prve sezone, onih 4-5 nedelja tokom kojih je Rick Grimes bio u komi, pre nego što je upoznao Morgana. Ali koliko je vremena prošlo za Madison i njenu porodicu tokom prve tri sezone Fear-a? Još važnije koliko je vremena proteklo između 3. i 4. sezone? I kako se zaboga Morgan uklapa u Fear the Walking Dead priču?

Za sve ljubitelje apokaliptičnog zombi sveta 16. apila u 23:00, ekskluzivno na AMC kanalu, počinje novo poglavlje. Priču, koja je do sada pripadala Madison i njenoj porodici, sada će pričati Morgan Jones, jedan od omiljenih likova serije The Walking Dead.

„Za Morgana je ovo potpuno novo okruženje. Nova teritorija. To je fantastična osnova za dalji razvoj lika i pravce u kojima njegova priča može da se uklopi svet Fear the Walking Dead-a. Zaista sam uživao u ovom izazovu i jedva čekam da čujem prve utiske gledalaca” – kaže Lennie James. “Iskustvo koje sam stekao u radu sa ekipom serije The Walking Dead je za moju karijeru i mene lično zaista neprocenjivo, ali sada je vreme za nešto novo.”

„Briljantnost i ljudskost koje je Lennie James uneo u lik Morgana Jonesa su utkani duboko u The Walking Dead DNK. To je ono što je seriju učinilo sjajnom od samog početka” – kaže Scott M. Gimple, izvršni producent obe serije. “Njegova priča nastavlja se u novoj sezoni Fear the Walking Dead, i uneće značajne promene i potpuno neočekivani razvoj radnje u svet Fear-a kakav smo do sada poznavali”.

Da ne otkrivamo previše, podelićemo samo nekoliko detalja: nova sezona Fear the Walking Dead-a doneće nekoliko stvari koje je Robert Kirkman pažljivo kreirao za The Waking Dead univerzum. To znači značajna uloga “hodača”. A tu su i likovi koji su pobedili smrt. Jer nepisano pravilo kaže: što dublje zađeš u apokalipsu, ispostavi se da su ljudi koji prežive i dobro se snalaze u novom poretku, u stvari vrlo zanimljive ličnosti, sa neverovatno zanimljivim načinom preživljavanja.

“Fear the Walking Dead” potpisuju poducent Scott M. Gimple i reditelji Andrew Chambliss i Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd i Greg Nicotero.

Ne propustite ekskluzivnu premijeru 4. sezone, u ponedeljak, 16. aprila u 4:00 posle ponoći istovremeno sa američkom premijerom, kao i repriznom terminu istog dana u 23:00. Nove epizode biće emitovane svakog ponedeljka u 3:00 po ponoći i 22:00.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *