U poslednje dve godine repertoar bioskopa bio je uslovljen epidemiološkom situacijom i gledaoci su ostali uskraćeni za brojne naslove. Međutim, postoje filmovi koji su toliko jedinstveni da ih je vredelo pričekati! Jedan od njih svakako je „Morbius”. Film u bioskopima i IMAX-u kreće od 31. marta.

U Marvelovom akcionom trileru, Kared Leto glumi naučnika Michaela Morbiusa koji boluje od retkog oboljenja krvi. Eksperimentalnim postupkom – kombinujući terapije elektrošokova i mutantske šišmiše, uspava da se izleči, međutim, pojavljuju se neželjeni efekti lečenja. Morbius se pretvara u živog vampira sa dosad neviđenim moćima.

Iako se na prvi pogled čini da se priča odvija u mračnom i pomalo zastrašujućem tonu, gledaoci ne treba da brinu! Na velikom platnu pojaviće se i drugi likovi koji idealno upotpunjuju svet u kome se naš glavni „junak“ snalazi. Morbius se ne upušta samo u borbu sa negativcima, već je često i u konfliktu sa samim sobom.

Da li će dobro pobediti zlo ili će Morbius na kraju ipak da podlegne svojim novim misterioznim porivima? Koje tajne krije nova Marvelova legenda? Otkrijte u bioskopima od 31. marta!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime