Millie Bobby Brown će zarađivati 350.000 dolara

Po jednoj epizodi Stranger Things

Treća sezona serije „Stranger Things“ uskoro počinje da se snima, a prema pisanju američkih medija, glavni protagonisti su dobili povećanje plata.

Najviše će dobiti glavna zvezda Millie Bobby Brown.

Svi glumci iz serije, odrasli i deca, utrostručili su svoje plate, sa obzirom na veliku popuarnost koju su stekli kroz prvu i drugu sezonu serije.

Winona Ryder i David Harbour, koji glume Joyce Byers i Jima Hoppera, koštali su između 80.000 i 100.000 dolara po epizodi u prvoj i drugoj sezoni, dok će za jednu epizodu treće sezone biti plaćeni čak 350.000 dolara.

Mladi Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin i Noah Schnapp koštali su blizu 20.000 dolara po epizodi, a u nastavku serije će koštati skoro 250.000 dolara. Natalia Dyler, Charlie Heaton i Joe Keery će zarađivati 150.000 dolara po epizodi.

Najveća misterija jeste kolika će biti plata Millie Bobby Brown, koja u seriji glumi devojčicu Eleven. Prema prvim informacijama, mlada zvezda će uzimati više od 350.000 dolara po epizodi.

Millie se pored „Stranger Things“ priprema za još jednu veliku ulogu koja će joj sigurno doneti još veću slavu, a radi se o filmskom serijalu koji je zasnovan na romanima „Enola Holmes Mysteries“.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *