Bivši inženjer agencije NASA, Mark Rober, postao je YouTube senzacija zahvaljujući svojim zamršenim eksperimentima i urnebesnim snimcima tzv. prenkovima. Discovery kanal bavi se Roberom i njegovim brendom nauke, inženjeringa i naučnog pripovedanja u novom serijalu pod nazivom „Mark Rober: Milo za drago“ koji se emituje od 19. novembra u 20 časova.

Rober je internet publiku osvojio 2018. godine kada je objavio video koji otkriva kako je osvetio žrtve krađe na kućnom pragu tako što je prevario razbojnike na verandi dizajniranom kutijom koja je prskala šljokice po lopovima. Potom je nastavio da zabavlja više od 23 miliona svojih YouTube pretplatnika i to video snimcima popularne nauke i gedžeta koji proširuju vidike. Novi Discovery serijal predstavlja Robera publici, pružajući redak uvid u koncepte i procese iza nekih od njegovih najneverovatnijih viralnih video zapisa, uključujući potpuno nove i nikada ranije viđene snimke.

Rober i njegov tim realizuju krajnju štrebersku osvetu nad moralno posrnulima, uz detaljno izvedene šale. Poput njegovog eksperimenta sa svetlucavim kutijama, Rober će iskoristiti moć domišljatosti, nauke i inženjeringa pre nego što postave svoju zamku i skrivene kamerea. Serija, koju su napravili izvršni producenti Rober i Džimi Kimel, daleko je od tipične šale jer tim pretražuje zemlju da bi identifikovao počinioce različitih nedela, a zatim smišlja načine da ih uhvati na delu.

Serijal ”Mark Rober: Milo za drago“ producirali su Kimmelot i ITV America za Discovery kanal.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime