Neke serije nikada ne gube svoju popularnost! Svima nam se dešavalo da omiljenu seriju gledamo nekoliko puta iznova i da nam svaki put radnja bude ponovo zanimljiva i gledamo je sa istim uživanjem. A svi znamo da je najveće uživanje gledati maraton omiljene sezone u jednom dahu. Brojne fanove najlegendarnijih serija u AMC produkciji očekuje veliko iznenađenje ovog meseca, na AMC kanalu mogu ponovo da pogledaju neke sezone omiljenih i nezaboravnih serija. Svakog ponedeljka u maju od 22h prikazivaće se maraton po jedne sezone nekih od najpopularnijih serija, a evo i kojih:

Into the Badlands – sezona 3B – Da li ste znali: Snimanje scena borbi za 16 epizoda treće sezone je trajalo 120 dana. Tokom devet meseci, snimljeno je 40 borbi za 16 epizoda. U poslednjem delu poslednje sezone ove serije, zatvoreni Bajie upozorava Sunni da se Hodočasniku ne može verovati. Ali pošto je u pitanju život njegovog sina koji je na ivici, Sunni se bori sa svojom odlukom da pomogne Pilgrimu da otključa Meridiatorsku komoru. Udovica koju je otela Master primorana je da se suoči sa svojom prošlošću. Moon se u međuvremenu utrkuje da spasi Lidiju od predstojeće smrti nakon što je ona rizikovala svoj život na bojnom polju zbog njega. Iz epizode u epizodu, otkrivaju se odavno skrivene tajne, stvaraju se nove alijanse i saga će doživeti vrhunac u epskoj borbi za okončanje svih bitaka. Ove neverovatne scene gledajte 4. maja od 22h na kanalu AMC.

Humans – sezona 3 – Godinu dana nakon zore osvešćivanja, desetkovana i potlačena Sint populacija bori se za opstanak u svetu koji ih mrzi i boji ih se. U podeljenoj Britaniji, Sintovi i ljudi bore se za postizanje nestabilnog mira, ali kada počnu da se pojavlju rascepi i frakcije unutar Sint zajednice, sva nada u stabilnost je ugrožena. U vrtlogu političkog haosa, etičke teškoće rađanja nove vrste odigravaju se kroz uzbudljivu višeslojnu priču. Dok porodica Sint, Mia (Chan), Niska (Berrington) i Mak (Jeremiah) nastavljaju da se bore za svoje pravo na opstanak, Joe (Goodman-Hill) Laura (Parkinson) i njihova deca Mattie (Luci Carless), Tobi (Theo Stevenson) i Sophie (Pikie Davies) trude se da se pomire s kataklizmičkim događajima iz prethodne sezone. Ovu uzbudljivu seriju koja uvek iznova budi interesovanja gledalaca, ne samo ljubitelja SF žanra, pogledajte ponovo samo na kanalu AMC 11.maja od 22h.

The Night Manager – sezona 1- Bivšeg britanskog vojnika Jonathan Pinea, koji živo povučeno i radi kao noćni menadžer u hotelu, regrutuje Burr, obaveštajni operativac za tajni zadatak. Njegov zadatak je kontroliše situaciju u Vajtholu i u Vašingtonu, gde postoji savez između obaveštajne zajednice i tajnih trgovaca oružjem. Pine se infiltrira u unutrašnji krug trgovca oružjem Richarda Onslova Ropera, Roperove devojke Jed i saradnika Corcorana. Kada Pine spasi Roperovog sina, jedinu slabu tačku koju ima, on ga prima u svoj dom i život… Pogledajte maraton ove sezone pravog špijunskog remek-dela i sjajnu glumačku ekipu, 18. maja od 22h.

Breaking Bad – sezona 5 B – Ova serija se smatra jednom od najboljih serija ikada snimljenih. Osvojila je sedam Emi nagrada za program u udarnom terminu – za najboljeg glumca u dramskoj seriji (Kranston), dve Najbolji sporedni glumac u dramskoj seriji (Pol) i tri nominacije za Najbolju dramsku seriju. Kranston je takođe nominovan dva puta za Zlatni globus za najboljeg glumca – televizijska serija: drama. Serija Breaking Bad prati glavnog lika Valtera Vajta (Bryan Cranston), profesora hemije koji živi u Nju Meksiku sa suprugom (Anna Gunn) i sinom tinejdžerom (RJ Mitte) koji ima cerebralnu paralizu. Vajtu je dijagnostikovan treći stadijum raka i lekari mu prognoziraju još dve godine života. Sa novim naletom neustrašivosti poduprtim tom medicinskom prognozom, kao i željom da obezbedi finansijsku sigurnost za svoju porodicu, Vajt odlučuje da uđe u opasan svet droge i kriminala u kom počinje brzo da napreduje. Drugi deo pete sezone ove legendarne serije biće prikazan 25. maja od 22h na kanalu AMC!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime