Macaulay Culkin se proslavio serijalom “Sam u kući”, a njegova karijera je od tada imala dosta uspona i još više padova.

Sada je glumac progovorio o svom odrastanju i dobrim, lošim i ružnim stvarima u spontanom intervjuu a takođe je spomenuo pevača Michaela Jacksona i ostatak njegove porodice.

Nakon što je detaljno opisao kako ga je njegov otac zlostavljao, tridesetsedmogodišnji glumac se prisetio kako mu je porodica Jackson pokazala dobrotu i kako su se brinuli za njega.

“Došao je u backstage pre emisije i odmah se moglo videti da je jednostavno zračio tom dobrom vibracijom. Bio je u društvu Donalda Trumpa, njih dvojica su se tada družili. Pogledao me i rekao mi da me poznaje odnekud a onda se nasmešio i rekao da je gledao moje filmove i da sam mu zabavan. Nakon što je film “Sam u kući” izašao, povezao se sa mnom i mojom porodicom”, rekao je Culkin.

“On je bio moj najbolji prijatelj dok sam odrastao, to je bilo iskreno prijateljstvo”, rekao je.

Iako je Michael često bio prozivan za pedofiliju i zlostavljanje dece, Culkin kaže kako njemu to nikada nije bilo jasno.

“Nikad se nisam osećao neprijatno, on je jednostavno bio takav. Nikad se nisam osećao čudno u njegovom društvu i voleo sam ga upravo takvog. Kad smo se družili ja sam već bio vrlo poznat tako da mi nije trebala njegova slava, jednostavno sam uživao u njegovom društvu”, rekao je Culkin.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime