Film LOL od četvrtka 21. juna stiže na velika platna naših odabranih bioskopa. Film će se naći na redovnim repertoarima bioskopa Kolosej (TC Ušće) i Arena (Novi Sad).

Glavnu ulogu u filmu tumači poznata tinejdž zvezda Majli Sajrus, dok je uloga njene majke pripala poznatoj glumici Demi Mur.

Autentična priča koja savršeno opisuje odrastanje u današnjem digitalnom svetu, LOL je rimejk izuzetno popularnog, istoimenog francuskog filma iz 2008. Na početku nove školske godine u srednjoj školi, Lola (Majli Sajrus), (ili “Lol” kako je prijatelji zovu) daje sve od sebe da pronađe ravnotežu između porodice, škole, prijatelja i ljubavi. Kad joj srce slomi bivši dečko, Lolin svet će se dodatno iskomplikovati kad shvati da je njen najbolji prijatelj, Kajl (Daglas But), muzičar u rok bendu u usponu, možda ljubav njenog života. U potrazi za nezavisnošću i sopstvenim identitetom, Lol će shvatiti da, iako je Facebook “status” lako promeniti, za pravu vezu se vredi boriti.

U svetu koji je sve više povezan preko Facebooka, YouTube-a, Twittera, i iTunes-a, Lola i njeni prijatelji pokušavaju da „plivaju u vodama“ u kojima vršnjaci utiču na srednjoškolske romanse i prijateljstva, dok u isto vreme izbegavaju njihove, pomalo naporne i tehnološki neosvešćene roditelje. Kroz urnebesne i dirljive momente između majke i ćerke, LOL je autentična priča koja savršeno odražava današnju realnost.
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime