„Ljubav i drugi stimulansi“, nežna i komična priča o muškarcu i ženi čiji se odnos iz neobaveznih susreta obeleženih upotrebom stimulansa pretvara u ljubav, 8. marta biće pretpremijerno na bioskopskom programu Doma sindikata.  Premijera ove komedije, u kojoj igraju En Hatavej i Džejk Džilenhal, zakazana je za 17. mart.

 

Film „Ljubav i drugi stimulansi“ snimljen je prema bestseleru „Tvrda prodaja – evolucija prodavca vijagre”, memoarima Džejmija Ridlija, koji je godinama radio u marketingu farmaceutskih kompanija i kao prodavac vijagre.
Za ulogu u ovom filmu En Hatavej nagrađena je priznanjem za najbolju glumicu u komediji ili mjuziklu na prošlogodišnjoj dodeli „Satelit“ nagrada.
Sinopsis

 

Džejmi (Džilenhal), je propali student medicine koji svoj nemilosrdni i gotovo nepogrešiv šarm koristi za zavođenje, ali i za napredovanje u surovom svetu famaceutske prodaje. Prilikom jednog poslovnog putovanja upoznaje Megi (Hatavej), privlačnu devojku slobodnog duha, koja ne želi da se veže za bilo koga. Njihov odnos započinje neobaveznim susretima, prilikom kojih Džejmi otkriva prednosti vijagre. Pošto se na svom primeru uverio u to koliko ovaj lek može da pomogne u seksualnom životu, Džejmi postaje njegov uspešan prodavac. Istovremeno želi ozbiljniju vezu sa Megi, koja na to ne pristaje. Ona mu otkriva da boluje od bolesti za koju nema leka među onima koje on prodaje.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime