Lista filmova za gledanje će vam sada uvek biti lako dostupna i vrlo pregledna. U stvari možete da je napravite na Google uz pomoć nove opcije.

Uz sve te streaming servise, od Netflixa i HBO pa do novih Apple TV i Disney postalo je pomalo teško voditi evidenciju o svim filmovima i serijama koje želite da pogledate.

Lista filmova za gledanje

Google je fino prepoznao da se ljudi više ne snalaze pa su osmislili opciju – Watchlists.

I sve je baš fino zanišljeno pošto imate listu naslova koje treba da pogledate i one koje ste već videli. Kako sve radi? Dovoljno je da googlate neki naslov i na strani koju vam Google izbaci će se naći i opcije da film (ili seriju) dodate na vašu listu. Ili da označite kako ste ga već gledali.

Listu možete da menjate i ažurirate a tu je i opcija “Gledaj odmah” čime ćete otići direktno na streaming servis sa tim filmom ili serijom. Ukoliko se film daje u bioskopima, Google će vas poslati na stranu za kupovinu karata.

Nova opcija je već aktivna i polako se aktivira po zemljama i korisnicima na računarima i telefonima. Podrazumeva se da će vaša lična lista filmova za gledanje biti dostupna na svim uređajima na kojima ste ulogovani.

Pogledajte i liste najskidanijih piratskih filmova.

Evo i jedne ideje za praznike:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime