SkyShowtime platforma na jednom mestu okuplja najbolju zabavu iz najvećih svetskih studija i od najpoznatijih pripovedača. Od filmova i originalnih serija legendarnih brendova Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock do SkyShowtime originalnih serija, SkyShowtime je novo mesto za vrhunsku zabavu u Evropi.

Premijerne serije

Bargain

U seriji Bargain glavne uloge igraju Jin Sunkju (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) i Čang Rjul (My Name). Ovo je adaptacija istoimenog kratkog filma reditelja Li Čang-hjuna, iz 2015. godine. U seriji Bargain, muškarci se, uvereni da će dobiti seksualne usluge, namamljuju u jedan udaljeni hotel, da bi tamo otkrili kako se nalaze usred organizovane trgovine ljudskim organima koji se prodaju na licitacijijama. Posle katastrofalnog zemljotresa, žrtve, krijumčari i kupci zarobljeni su zajedno unutar jedne zgrade koja se ruši. Odsečeni od spoljnjeg sveta, moraju se boriti da bi preživeli posledice te katastrofe po svaku cenu

PRVE TRI EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 4.JULA, A NOVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE SVAKE NEDELJE.

Law & Order Sezona 23

Nova sezona čuvene drame autora Dick Wolfa sa novim pričama iz hronike nastavlja da sa jedne strane prati policiju koja istražuje zločin, a s druge tužioce koji gone počinioce. Njujorški elitni detektivi i tužioci bore se neumorno za istinu i pravdu, kako bi očuvali bezbednost u svom gradu. To su okružni tužilac Džek Mekkoj (Sam Waterston), pomoćnik okružnog tužioca Nolan Prajs (Hugh Dancy), poručnik Kejt Dikson (Camryn Manheim), pomoćnica okružnog tužioca Samanta Marun (Odelya Halevi), detektiv Džejlan Šo (Mehcad Brooks) i novi detektiv Vinsent Rejli (Reid Scott).

SVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 5.JULA

Nastavak serija

Mr Bigstuff

Mr Bigstuff je komedija od šest epizoda koja se bavi različitim temama, kao što su porodica, povređen ego pa i prodaja tepiha. Ovo je prića o dva otuđena brata – Glen (Ryan Sampson), nervozni perfekcionist koji pokušava da živi idealni život u predgrađu, i Li (Danny Dyer), alfa muškarac koji je zavisnik od tableta, a očev pepeo čuva u kutiji od keksa. Glen i njegova verenica Krsti žive jedan potpuno običan život. Ali, Glen ima ozbiljnih problema sa impotencijom, a Krsti krišom krade po prodavnicama. Ipak, najvažnije je da su oni srećni. Njihova idila se menja kada Li promeni njihove živote, dok beži od prošlosti koja ga brzo sustiže. Njih troje su sada primorani da budu zajedno: perfekcionista, sanjarka i anarhista pod istim krovom u jednoj slepoj uličici u Eseksu. Vrlo brzo njihovi „savršeni” životi počinju da se paraju brže od jeftinog tepiha.

PRVE TRI EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 2.AVGUSTA, A NOVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE SVAKE NEDELJE.

Helgoland 513

Godina je 2034. Posle globalne pandemije, ostrvo Helgoland u Severnom moru postaje poslednje utočište za ljudsku vrstu. Uspostavljeno je totalitarno društvo koje prihvata samo 513 osoba na tom ostrvu i primenjuje nemilosrdni sistem socijalnog kredita na svoje građane. Dok doktor Marek očajnički pokušava da spasi život svoga sina tako što će pronaći protivotrov za virus u vidu vakcine, tinjajući konflikt između generacija na ostrvu preti da se rasplamsa u pravi požar. Opasna sila sa kopna sprema se da napadne i zauzme ovo ostrvo u ranjivom položaju.

NOVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI SVAKE NEDELJE, KAO I FINALE SEZONE 29.JULA

Knuckles

Nova akciona serija prati Nakls na urnebesnom akcionom putovanju samospoznaje. Vejd je poželeo da bude ratnik Ehidna i Nakls pristaje da ga za to obuči. Serija se dešava između filmova Sonic the Hedgehog 2 i Sonic the Hedgehog 3, sa glumcem Idris Elba u glavnoj ulozi. Adam Pally se ponovo pojavljuje u ulozi Vejda Vipla, iz filmske franšize. U okviru glumačke ekipe, pojavljuju se i Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don’t Look Up), Ellie Taylor (Ted Lasso) i gostujuće zvezde Rory McCann (Game of Thrones), ali i Tika Sumpter, koja se vraća u ulozi Medi.

PRVE TRI EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 3.AVGUSTA, A NOVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE SVAKE NEDELJE.

Mayor of Kingstown

Serija Mayor of Kingstown prati porodicu Meklaski, moćne ljude u Kingstaunu, Mičigenu, gde je hapšenje jedina uspešna grana industrije. Ova serija se bavi temama sistemskog rasizma, korupcije i nejednakosti, i pruža ogoljen prikaz njihovog pokušaja da uvedu red i pravdu u grad koji nema ni jedno ni drugo.

EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI, STRIMUJ NOVE EPIZODE SVAKE NEDELJE I FINALE SEZONE OD 8.AVGUSTA

Provedi leto uz…

Yellowstone

Predviđeno je da premijera konačnog, spektakularnog nastavka globalnog hita Yellowstone bude krajem ove godine, i zato je pravo vreme da odgledaš sve prethodne sezone jedne od najaktuelnijih serija. Strimuj kompletnu kolekciju sezona ekskluzivno na SkyShowtime platformi. Ova vestern drama, čiji su autori Taylor Sheridan i John Linson, prati porodicu Daton, koja kontroliše najveći ranč u Sjedinjenim Američkim Državama. Provedi leto u Yellowstone svetu uz porodicu Daton. Možeš početi sa prednastavcima – strimuj serije 1883 i 1923, pre nego što stigne dugo iščekivana sezona 5B. Na SkyShowtime platformi možeš naći i ostale naslove autora Taylor Sheridan-a, kao što su Lawmen: Bass Reeves, Lioness, Mayor of Kingstown i Tulsa King.

Od autora Taylor Sheridan-a, nominovanog za nagradu Oscar, stiže serija Yellowstone koja prati Džona Datona III (Kevin Costner), zemljoposednika šeste generacije i posvećenog oca, koji kontroliše najvećiranč u Americi. On opstaje u svetu korupcije u kome političare kontrolišu uticajne naftne korporacije i kompanije, a otimanje zemljišta investitorima donosi bogatstvo. Usred promenljivih saveza, nerešenih ubistava i teško stečenog poštovanja, ranč Datonovih je u konstantnom sukobu sa onima na njegovoj granici – gradom Montana koji se širi, domorodačkim rezervatom i prvim nacionalnim parkom u Americi. Između ostalih, u seriji takođe igraju Wes Bentley, Luke Grimes, Kelly Reilly i Cole Hauser.

Filmovi

Sanctuary (triler/komedija)

Luda crna komedija o Rebeki, sado-mazo gospodarici (Margaret Qualley, nominovana za nagradu Emmy®) i njenom bogatom klijentu Halu (Christopher Abbott). Nakon što nasledi lanac hotela od oca, Hal pokušava da okonča dugi i tajni odnos sa Rebekom. Ono što usledi je sukob različitih karaktera tokom jedne napete noći. Rebeka, kao i Hal žele da zadrže nadmoć, koja nikada nije samo na jednoj strani.

EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 19.JULA

Migration (komedija/ za celu porodicu)

Ovog leta, studio Illumination te poziva u nepoznato zajedno sa jednom zabavnom, pernatom porodicom koja kreće na nezaboravni odmor, u novoj originalnoj komediji Migration, prepunoj akcije. Porodica divljih pataka Malard je poželela promene. Dok bi tata Mek bio potpuno srećan i da njegova porodica večno pliva u bezbednom jezercu u Novoj Engleskoj, mama Pem voli promene i želi da sinu-tinejdžeru Deksu i ćerki-patkici Gven pokaže ceo svet. Nakon što se jedna porodica pataka spusti na njihovo jezerce i počne da priča uzbudljive priče o dalekim predelima, Pem uspeva da nagovori Meka da porodično krenu na putovanje do tropske Jamajke, preko Njujorka. Malardi kreću na jug pre nego što dođe zima, ali njihovi loše pripremljeni planovi brzo se kvare. Ovo iskustvo će im proširiti vidike, pružiti priliku da upoznaju nove prijatelje i postignu mnogo više nego što su ikada mogli da zamisle. Takođe će im omogućiti da bolje upoznaju jedni druge, a i sebe same

EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 20.JULA

Bob Marley: One Love (mjuzikl/drama)

Proslava života i muzike jedne legende koja je inspirisala mnoge generacije svojom porukom ljubavi, mira i sloge. U ovom snažnom i optimističnom filmu, otkrij neverovatnu priču o Bobu Marliju, o tome kako je savladao nedaće i šta stoji iza njegove revolucionarne muzika koja je promenila svet. Bob Marley: One Love – u glavnim ulogama Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch i James Norton.

EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 6.AVGUSTA

Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain (komedija/ avantura)

Martin Herlihy, John Higgins i Ben Marshall, nezaboravni u programu Saturday Night Live, a još bolje poznati kao komični trio Please Don’t Destroy – scenaristi su i glavne uloge u filmu Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain. Producent ove komedije je Judd Apatow, a propovrdač John Goodman. Film prati Bena, Martina i Džona, najbolje prijatelje još iz detinjstva, koji kreću na avanturu u divljini kako bi pronašli izgubljeno blago neprocenjive vrednosti. Njihovo putovanje je vrlo složeno jer se susreću sa medvedima bez krzna, parom radoznalih čuvara parka (Meg Stalter i X Mayo) i licemernim vođom kulta (Bowen Yang) tokom ove avanture. Legendarni komičar Conan O’Brien igra Benovog oca.

EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 7.AVGUSTA

orodični favoriti – zabava za sve ovog leta, dok putujete ili ste na odmoru!

Letnji Blokbasteri

Night Swim (horor/fantazija)

Legendarni producenti horora, James Wan i Jason Blum, i vizionarski reditelj Bryce McGuire udružuju snage kreirajući horor sa natprirodnim silama, zasnovan na istoimenom kratkom filmu. Priča predstavlja izvor užasa koji se krije u dvorištu u bazenu. Glavne uloge igraju Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) i Kerry Condon, nominovana za nagradu Oscar® (The Banshees of Inisherin).

EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 24.AVGUSTA

Mean Girls (mjuzikl/komedija)

Iz komedijske radionice Tine Fej stiže novi rimejk modernog klasika, Mean Girls. Studentkinja Kejdi Heron (Angourie Rice) dospeva na sam hijerarhijski vrh tako što je popularne devojke poznate kao „Plastične” prihvataju u svoju elitnu grupu, koju vodi prepredena Redžina Džordž (Reneé Rapp) uz pomoć svojih sledbenica Grečen (Bebe Wood) i Karen (Avantika). Međutim, kad Kejdi napravi kardinalnu grešku i zaljubi se u Redžininog bivšeg dečka Arona Samjuelsa (Christopher Briney), počinju ozbiljni problemi sa Redžinom. Pošto se sprema da svrgne glavnu predatorku u grupi uz pomoć prijatelja – autsajdera Dženis (Auli’i Cravalho) i Dejmijana (Jaquel Spivey), Kejdi mora da nauči kako da ostane verna sebi dok pokušava da opstane u džungli najsurovijoj od svih: srednjoj školi.

EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 28.AVGUSTA

Footloose (mjuzikl)

Koscenarista/reditelj Craig Brewer pravi rimejk omiljenog klasika iz 1984. godine – Footloose. Ren Mekormak (Kenny Wormald) prelazi iz Bostona u južnjački gradić po imenu Bomont, gde doživljava pravi kulturološki šok. Nekoliko godina ranije, zajednicu je potresla tragična nesreća u kojoj je poginulo pet tinejdžera nakon noćnog izlaska, a Bomontov lokalni odbornik i omiljeni sveštenik Šo Mur (Dennis Quaid) reagovali su tako što su strogo zabranili glasnu muziku i zabavu. Ali Ren se suprotstavlja ovoj zabrani, ponovo oživljava ovaj gradić i zaljubljuje se u sveštenikovu ćerku Arijel (Julianne Hough) koju muče mnogi problemi.

DOSTUPNO A NA SKYSHOWTIME PLATFORMI.

Gladiator (akcija/avantura)

Dobitnik pet nagrada Oscar®, film Gladiator je na velika vrata vratio epsku formu i postao je jedna od najhvaljenijih i najpopularnijih istorijskih drama u toj deceniji! Russell Crowe je osvojio nagradu Oscar® za upečatljivu ulogu generala čija je porodica žrtva zlog princa (Joaquin Phoenix, nominovan za nagradu Oscar). Kreće u očajničku misiju osvete tokom koje se bori pred hiljadama Rimljana u Koloseumu. Poznati reditelj Ridley Scott je zahvaljujući filmu Gladiator oživeo slavu drevnog Rima uz pomoć specijalnih efekata, koji su rezultirali nagradom Oscar. Moderni klasik.

DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI.

School of Rock (porodična serija/ sezone 1 – 3)

Pošto su osvojili bitku bendova, učenici iz srednje škole Vilijam B. Travis nastavljaju, puni entuzijazma, da stvaraju žestoki rokenrol, snimaju sjajne pesme i najzad, da objavljuju svoju muziku. Ali postoji jedan problem: bend i dalje mora da ostane u potpunoj tajnosti! School of Rock mora da nađe način kako da nastavi sa rokenrolom i ostane ispod radara. Kao da to nije dovoljno teško, radoznali direktori i nova lica u školi mogli bi trajno poremetiti ovaj bend. Ali uz pomoć g. Fina, deca shvataju da kad se udruže, njihova škola postaje totalno ROKERSKA!

PRVE TRI SEZONE DOSTUPNE NA SKYSHOWTIME PLATFORMI.

Shrek (komedija/ za celu porodicu)

Dobitnik prve nagrade Oscar® za najbolji animirani film (2002), Šrek je pokrenuo fenomen animiranog filma i očarao ceo svet… najvećom bajkom još neispričanom! Šrek (Mike Myers) kreće na zadatak spasavanja odvažne princeze Fione (Cameron Diaz) uz pomoć simpatičnog Magarca (Eddie Murphy) kako bi vratio pravo na svoju močvaru od prepredenog Lorda Farkvada.

DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI.

Sing (komedija/za celu porodicu)

Matthew McConaughey, dobitnik nagrade Oscar®, pozajmljuje glas u ovoj animiranoj komediji. Film dolazi iz studija Illumination Entertainment i kreativnog tima koji stoji iza franšize Despicable Me. Od scenariste i reditelja Garth Jennings-a, film Sing prati koalu po imenu Baster (McConaughey) koji odlučuje da organizuje takmičenje u pevanju kako bi privukao više publike u svoje pozorište. U filmu Sing, glasove su pozajmili i Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlet Johansson, John C. Reilly, Tori Kelly i Taron Egerton.

DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI.

The Bourne Ultimatum (akcija, triler)

Matt Damon, dobitnik nagrade Oscar®, vraća se kao profesionalni ubica Džejson Born u trećem spektakularnom nastavku ove hit špijunske trilerserije. Pošto je izgubio pamćenje i jedinu osobu koju je voleo, Born je primoran da istraži svoju prošlost, kako bi imao budućnost. Od Moskve, Pariza i Londona do Tangera i Njujorka, on nastavlja potragu za pravim Džejsonom Bornom, istovremeno izbegavajući policajce, federalne istražitelje i interpolove agente, koji ga imaju na nišanu. Glumačku ekipu čine Julia Stiles i Joan Allen, kojima se sada priključuju David Strathairn i Paddy Considine, u ovom dinamičnom i inteligentnom trileru! Reditelj je Paul Greengrass.

DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI.

The Truman Show (komedija/drama)

Svake sekunde, svakog dana, od trenutka kada je rođen, Truman Berbenk, koga igra Jim Carrey, zvezda je Trumanovog šoua, a da toga nije ni svestan. Savršeni grad Sihejven, koji on smatra domom, zapravo je ogromna kulisa. Trumanovi prijatelji, porodica i svi sa kojima je u kontaktu, zapravo su glumci. Svaki trenutak života provodi pod budnim okom hiljada skrivenih TV kamera. Ali kad otkrije istinu, to je tek početak. I dalje mora da izađe na kraj sa moćnicima nalik bogovima koji se kriju iza kulisa najpopularnije i najduže dokumentarne sapunice u istoriji. Glumačku ekipu čine i Laura Linney, Ed Harris, Holland Taylor, Natascha McElhone.

DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI.

The World’s End (naučna fantastika/komedija)

The World’s End Treći deo komične trilogije koju je režirao Edgar Wright, u kojoj glavne uloge tumače Simon Pegg i Nick Frost. Petorica prijatelja iz detinjstva ponovo se sastaju dvadeset godina posle čuvenog pokušaja da posete što više pabova. Geri King (Pegg) je čvrsto rešen da ponovi ovaj alkoholni maraton i dovodi svoje prijatelje nevoljno u njihov rodni grad kako bi pokušali da stignu do čuvenog paba, po imenu Kraj sveta. Dok pokušavaju da pomire prošlost i sadašnjost, oni shvataju da zapravo treba da se bore za budućnost, ne samo svoju, već i celog čovečanstva. Odjednom je pokušaj da stignu do Kraja sveta najmanji od svih njihovih problema.

DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI.