Do sada smo već nekoliko puta bili uvereni kako će Leonardo Dikaprio da osvoji Oskara, ali mu nekako svaki put promakne. U novom filmu "Povratnik" oskarovca Alehandra Gonzaleza Injaritua pratimo Dikaprija na osvetničkom pohodu u američkom divljinama u 19. veku. Uz njega glumi odličan Tom Hardi. U domaće bioskope "Povratnik" stiže početkom sledeće godine.

“Povratnik” je impresivna priča o traperu Hju Glasu (Leonardo Dikaprio) koga su teško povređenog, ostavili da umre duboko u neispitanoj američkoj divljini njegovi pratioci predvođeni Džonom Fitcdžeraldom (Tom Hardi). Vođen jakom voljom kao jedinim oružijem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glas se bori za život, dok želja za osvetom Fitcdžeraldu ne jenjava. Film je zasnovan na istinitoj priči, a režirao ga je poznati reditelj i dobitnik Oskara Alehandro Gonzales Injaritu (Čovek ptica, Vavilon).

Ne samo da potpisuje režiju novog filma, čija se radnja zasnovana po romanu Majkla Pankea, Injaritu je i koautor scenarija koji nam donosi priču o avanturama lovca Hjua Glasa.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime