Novi nastavak već kultnog serijala „Ledeno doba“, „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, koji stiže u bioskope 5. jula, uvodi nekoliko novih zanimljivih junaka,  za koje su u sinhronizaciji izabrani novi domaći glumci.

 

Meni, Dijego i Sid uplovili su u novu avanturu nakon što se njihov kontinent pomerio. Koristeći santu leda kao brod, sreću se sa morskim stvorenjima i bore protiv pirata dok istražuju novi svet.

 

Manijeva i Elina ćerka, Breskvica, sada je već buntovna tinejdžerka, i njena uloga u sinhronizaciji dodeljena je Maši Dakić. Sa druge strane, lenjivac Sid otkriva da u ionako šarenolikoj porodici ima i nezgodnu Baku, čija je ulogu preuzela Dušanka Stojanović.
 
Sabljasti tigar Dijego konačno će se susresti sa ženskom pripadnicom svoje vrste, podjednako opasnom kao što je i on sam. Šira je tigrica čiju ulogu igra Katarina Marković. Viktoru Saviću studio „20th Century Fox“ poverio je glas kapetana Trboseka, opasnog vođe gusarskog broda.

U ulozi Manija pojavljuje se Nikola Đuričko, Srđan Miletić igra Sida, Voja Brajović tradicionalno daje glas Dijegu. Glas Eli pozajmljuje Isidora Minić, a Goran Jevtić i Lako Nikolić igraju oposume Kreša i Edija, dva Breskvičina „ujaka“. Režiju sinhronizacije potpisuje Goran Jevtić.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime