Ladies night uz film „Vreme za ljubav“ održaće se sutra, 16. oktobra samo u Cineplexxu Delta City i Kragujevac Plaza od 20 sati. Zagarantovano dobar provod za sve dame i njihove pratioce uz sniženu cenu karte i poklone! Sve posetioce večeri za nežniji pol očekuje poklon magazin Cosmopolitan.

Više od tri decenije, reditelj Ričard Kertis („U stvari, ljubav“, „Ja u ljubav verujem“, „Četiri venčanja i sahrana“) je gradio svoj jedinstven stil u svetu filmova i televizije i davao publici nezaboravne likove koji su nam omogućili da se smejemo našim ljudskim manama i da zaplačemo nad veličanstvenim putevima koji prate naše obične živote.

 

U najličnijem filmu reditelja i scenariste Ričarda Kurtisa glavne uloge tumače Rejčel Mekadams, Domnal Glison i Bil Najl.

U 21. godini, Tim Lejk (Domnal Glison) otkriva da može da putuje kroz vreme… Posle još jedne nezadovoljavajuće novogodišnje zabave, Timov otac (Bil Naji) otkriva svom sinu da su muškarci iz njihove porodice oduvek imali sposobnost da putuju kroz vreme. Tim ne može da menja istoriju, ali može da menja događaje iz sopstvenog života. I tako će on odlučiti da poboljša svoj svet… tako što će naći devojku. Nažalost, to neće biti baš tako lako.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime