Kuća zmaja 2 je već potvrđena, pošto je HBO upravo najavio da će se snimati i druga sezona serije House of the Dragon.

Kuća zmaja 2

Iako je tek prikazana druga epizoda prve sezone, odmah je bilo jasno da je u pitanju hitčina i da su gledaoci i pre svih fanovi Igre prestola sasvim oduševljeni. Oko 20 miliona gledalaca je video prvu epizodu.

Radnja serije Kuća zmaja se dešava 170 godina pre dešavanja u Game of thrones i prati kuću Targaryen i komplukovana dešavanja oko smene na prestolu.

“Više smo nego ponosni zbog cele serije Kuća zmaja i onoga što je tim uradio za prvu sezonu”, rekla je Francesca Orsi, izvršna potpredsednica HBO programa.

“Naša fenomenalna glumačka postava i ekipa imali su veliki izazov i nadmašili sva očekivanja i dali nam seriju koja se već etablirala kao nezaobilazna na TV… Ne možemo biti više uzbuđeni što ćemo nastaviti da stvaramo epsku sagu o kući Targaryen sa sezonom 2.”

Kuća zmaja 2 je po svemu sudeći tek početak sadržaja koji će biti povezani sa Igrom prestola. Tako je već u pripremi serija u kojoj će Jon Snow biti glavni lik, a autor George R. R. Martin je rekao kako se radi i na drugim projektima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime