Nastao na osnovu priznatog stripa i u režiji čuvenog reditelja Metjua Vona, film Kingsman: Tajna služba prikazuje priču o super tajnoj špijunskoj organizaciji koja u jednom trenutku regrutuje mladića sa ulice sa velikim potencijalnom, kako bi se posvetio zahtevnom programu treninga.
 
Scenario za film Kingsman: Tajna služba napisali su Metju Von i Džejn Goldman, koji su prethodno sarađivali na ostvarenjima kao što su X-Men: Prva klasa (X-Men: First Class),  Fajter (Kick-Ass) i Zvezdana prašina (Stardust).

 

 

Prvi trejler filma Kingsman: Tajna služba reditelja Metjua Vona je nedavno objavljen, dajući publici priliku da vidi Kolina Firta u ulozi tajnog agenta koji pokušava da uvede svog nećaka koga igra Teron Egerton (Taron Egerton) u porodični biznis – organizaciju britanskih super špijuna. Firt istovremeno ubeđuje svoje poslodavce da mladić ima sve što je potrebno da se brani kraljica i Velika Britanija.

Kolin Firt se pridružio filmu zahvaljujući mnoštvu poznatih lica, uključujući i Majkla Kejna (Michael Caine), Marka Stronga (Mark Strong) i Samjuela L. Džeksona (Samuel L. Jackson), za koga se ispostavlja da je prevrtljivi kompjuterski genije u filmu.

U domaćim bioskopima publika će biti u prilici da vidi uzbudljivo ostvarenje Kingsman: Tajna služba sa akcentom na dobrom britanskom humoru od 23. oktobra.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime