Urnebesna vestern komedija „Ko preživi, pričaće“ biće prikazana u četvrtak, 29. maja od 20 časova u bioskopima Cineplexx Ušče Shopping center, Delta City i Kragujevac Plaza, u okviru Men’s night događaja. Zagarantovano dobar provod za sve pripadnike jačeg pola i njihove pratilje uz sjajnu komediju sa Šarliz Teron i Setom MekFarlanom, kreatorom komedije „Ted“.  Svi posetioci će imati priliku da se fotografišu za Cineplexx poternicu i da dobiju besplatni primerak magazina Playboy i Esquire.

 
Set Mekfarlan je režiser, producent, ko-scenarista i igra glavnu ulogu kukavičkog pastira, Alberta u filmu „Ko preživi, pričaće“. Nakon što Albert odbije da učestvuje u obračunu, njegova prevrtljiva devojka će ga ostaviti zbog drugog. Kad misteriozna i lepa žena dojaše u grad, ona će mu pomoći da pronađe hrabrost i njih dvoje će početi da se zaljubljuju. Ali kad njen muž, ozloglašeni odmetnik dođe u potrazi za osvetom, pastir će morati da testira svoju novootkrivenu hrabrost.
 
U četvrtak uveče, posetioci bioskopa Cineplexx će imati prilike da učestvuju u zanimljivoj akciji i da se fotografišu za specijalnu „Ko preživi, pričaće“ poternicu. Fotografije begunaca sa poternice će biti postavljene na Facebook stranici Cineplexx Srbija i učesnici sa najviše lajkova osvojiće karte za film po izboru! Takođe, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, gledaoci će moći da se okušaju u igri bacanja potkovica, popularnoj na Divljem Zapadu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime