Kao što ste verovatno čuli Disney je otkupio prava za serijal Ratovi Zvezda i odmah najavio snimanje novih nastavaka. Sedmi film bi uskoro trebalo da počne da se snima, ali se još uvek ne zna ko će učestvovati u samoj realizaciji. Američki mediji čak javljaju da su mnogi režiseri odbili da ga režiraju i da je Disney u problemu.

 

 

Novi na listi onih koji ne želi da bude deo projekta je čuveni Guillermo Del Toro koji je istakao da je ponuda bila veoma laskava, ali da je ipak odbio.

Pre njega to su uradili Steven Spielberg, Brad Bird i JJ Abrams koji su rekli da bi radije bili u publici nego u timu produkcije. Čini se da ne bi pristali ni za milijardu dolara pošto skoro pa garantovano dobijaju u paketu i gomilu besnih fanova i kartu u jednom pravcu za filmski pakao čak i pre snimanja.

 

Ali mi se zapravo ne brinemo i prilično smo sigurni da će sedmi nastavak biti dobar! Evo zašto! Za sada se jedino zna da na scenariju radi Michael Arndt, koji se proslavio crtaćima i posebno Toy Story pričom, što obećava! Michael je deo Pixarovog tima, koji definitivno ume da napravi dobru priču. Disney je od Steve Jobsa kupio Pixar pre više godina, a njegov genijalni kreativni tim je i dalje tu! Kada tome dodate Disney keš na raspolaganju i nasleđe Ratova zvezda kapiramo da ne može da omane! Recimo prva reklama za Star Wars koji dolaze u Disney park je totalno ok!

Eto to su vam vesti o Star Wars pa sada i pogledajte parodije koje su nastale kao reakcija spoja kultnog serijala i kompanije Disney.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime