KinoKauch, nova domaća VoD platforma koja sadrži preko sto naslova najboljih art, tinejdžerskih i dokumentarnih filmova uvodi novinu u svom načinu prikazivanja filmova.

Po ugledu na klasičnu televiziju i bioskopske sale, KinoKauch će svojim gledaocima pružiti mogućnost da u određenom terminu pogledaju filmski hit po simboličnoj ceni od $1!

Premijerno sredom od 20 časova i reprizno nedeljom od 16 časova, na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije po ceni od dolara, gledaoci će moći da uživaju u pravim filmskim hitovima.

Prvi film koji će se emitovati 24. marta u 20 časova jeste čuveni Skver. Reditelj filma je Ruben Ostlund (Turista) koji je i 2017. godine za ovaj film dobio Zlatnu palmu na festivalu u Kanu. Glavna uloga je poverena briljantnom Klasu Bangu, a zapaženu ulogu je odigrala i Elizabet Mos.

Reprizno, film će biti po istoj ceni dostupan u nedelju 28. marta u 16 časova.

U ovom onlajn bioskopu filma za dolar, naći će se i Undine. Ostvarenje Kristijana Pecolda (Tranzit, Feniks), trenutno jednog od vodećih evropskih reditelja, prikazano je na Filmskom festivalu Slobona zona, a nakon bioskopskih projekcija, 31. marta od 20 časova biće dostupno i na platformi KinoKauch.

Paula Ber, koja igra Undine u istoimenom filmu, dobila je Srebrnog medveda na Berlinalu. Takođe, „evropski Oskar“, odnosno nagrada Evropske filmske akademije za najbolju glumicu za ulogu u Undine u njenim je rukama.

Reprizni termin filma biće 4. aprila u 16 časova.

Jednostavno kreiranje naloga i dobra internet konekcija je sve što je potrebno za pristupanje platformi kinokauch.com.