Nežna i topla francuska komedija, koja je oduševila bioskopsku publiku 2020. godine, dobila je svoj nastavak, “JOŠ 10 DANA BEZ MAME“ (HOW TO SURVIVE WITHOUT MUM). Od četvrtka 31. avgusta, u našim bioskopima prikazivaće se nove avanture omiljene porodice, koja pokušava da uradi nemoguće, da preživi godišnji odmor bez mamine pomoći!

Nova školska godina je pred nama, a izazovi i nove dogodovštine su tu iza ugla. Najbolji način da se oslobodite treme zbog novih početaka jeste da sa svojom porodicom odete u omiljeni bioskop i opustite se i nasmejete uz film koji će nam, pored zagarantovane zabave, pokazati da uz ljubav i podršku, ne postoje nerešive prepreke.

Pripremite se za pregršt šaljivog humora i urnebesnih nesporazuma u ​komediji o egzaltiranom ocu koji neočekivano preuzima ulogu samohranog roditelja za svoje četvoro dece, tokom katastrofalnog desetodnevnog skijanja.

Nakon što je Antoan otpušten sa posla, postao je tata koji je kod kuće i vodi brigu o svoje četvoro dece, dok njegova supruga Izabel ponovo započinje karijeru advokata. Za Antoana, predstojeći porodični ski odmor je božji dar: konačno može da se odmori od roditeljstva i uživa u luksuznom skijalištu! Ali baš kada su se spremali da uđu u voz, Izabel zovu s posla da se hitno vrati i Antoan mora sam da se nosi sa svoje četvoro nestašne dece koji divljaju na padinama, kao i u otmenom hotelu. Ovo putovanje se pretvara u totalni haos…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime