Malori Kejn (Đina Karano) je vrhunski obučeni operativac koja radi za vladinog tajnog preduzimača u najmračnijim, najopasnijim delovima sveta. Pošto je uspešno oslobodila kineskog novinara koji je bio talac u Barseloni, otkriće da je čovek ubijen i da svi dokazi pokazuju da je ona glavni osumnjičeni. Iznenada će postati meta najveštijih plaćenih ubica koji znaju svaki njen trik i shvatiće da je neko izdao. Ali ko? I zašto?

Daleko od kuće, u begu, Malori će izvesti seriju opasnih manevara kako bi lokalni SWAT tim poslala na pogrešan trag, ali će shvatiti da nju prati mnogo opasnija organizacija. Prelazeći brojne internacionalne granice, ona će umaći moćnoj mreži predstavnika zakona i privatnih operativaca sve dok joj ne ostane samo par opcija. Malori će sve više postajati očajna u nameri da spere ljagu sa svog imena i da razotkrije pravog izdajicu. Zbog toga će iskoristiti svoj vojni trening da osmisli genijalnu, ali opasnu zamku. Ali kad situacija izmakne kontroli, Malori će shvatiti da će biti ubijena za tren oka ukoliko ne nađe način da nasamari svog nemilosrdnog protivnika.

Od četvrtka, 26. januara, film "IZDAJA" će se naći na redovnim repertoarima bioskopa Kolosej, Cineplexx, Arena (Novi Sad) i Cineplexx Mne (Podgorica).