Isprobali smo novi streaming servis u Srbiji – SkyShowtime, koji je od ove nedelje dostupan svima. I odmah na početku dobre vesti – za sve nove korisnike promotivna cena je svega 2,99 evra umesto 5.99 evra. Umenjena cena ostaje zauvek, odnosno dokle god plaćate pretplatu.

I korisnici će dobiti zaista dosta toga, odnosno premijum sadržaje po odličnoj ceni. Na platformi su sadržaji iz produkcije: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock.

Takođe, novi blokbaster filmovi Universal Pictures i Paramount Pictures studija biće dostupni vrlo brzo nakon njihovih prikazivanja u bioskopima i izdanjima za kućnu zabavu.

Šta to znači u praksi?

Recimo već sada možete da pogledate novi Top Gun i pregršt drugih, atraktivnih blokbastera. Tu su i odlične serije poput Vampire Academy ili Yellowstone. Ni najmlađi gledaoci se neće razočarati dečijim sadržajima, kojih ima pregršt a mnogi su i sinhronizovani na srpski. Filmovi i serije imaju srpski titl, što je takođe pohvalno. Zapravo, ceo interfejs je na našem jezika, pa će se stariji gledaoci, koji obično lošije govore engleski, lakše snaći. Zanimljivo je što odmah možete da napravite i dečiji profil, u okviru koga će biti prilagođeni sadržaji, dok one za odrasle možete zaključati PINom.

Interfejs servisa je intuitivan i jednostavan a sve je podeljeno u kategorije, a tu je i podela na filmove i serije. Podržano je i preuzimanje sadržaja koje možete da pogledate naknadno bez interneta.

Dostupne su aplikacije za telefone i tablete koје možete preuzeti na Play Store i App Store.

Naša preporuka je da svakako isprobate SkyShowtime, gde ćete pronaći pregršt kvalitetnih filmova i serija kojih nema na drugim do sada dostupnim servisima. Promotivna cena je samo razlog više…