lg

Intervju sa Allison Miller

Zvezdom filma Rođen iz mraka

U domaće bioskope 6. februara stiže horor Rođen iz mraka (Devils Due). Mlada glumica Allison Miller, tumači lik Sem koja ja je na misteriozan način ostala trudna i po svemu sudeći nosi đavolje dete. Intervju sa njom možete da pročitate ekskluzivno na Domino Magazinu.

Stvari postaju prilično mračne u ovom filmu – da li ti je bilo jezivo da snimaš neke scene?

Ni u jednom trenutku mi nije bilo jezivo – šta više bilo je zabavno. Postojali su trenuci kada smo morali da snimamo na veoma mračnim i jako emotivnim mestima, ali atmosfera koja je vladala u ekipi je bila tako pozitivna da mi nije bilo teško da snimam. Uvek sam se osećala kao da se zabavljamo i igramo, čak i kada sam bila prekrivena krvlju i smrzavala se. Kada se setim toga pomalo me obuzme jeza, ali tokom snimanja ja sam zaista uživala.

Da li ste ljubitelj načina snimanja koji se koristio u filmu?

Jesam, i mislim da je veoma interesantan. Zaista mi se sviđaju kako to primenjuju u filmu Hronika, iako nisam pogledala nijedan od filmova Paranormalna aktivnost. Znam da je to sada pravi trend, ali ja volim prirodnost koja postoji u filmovima.
 
Šta vam je predstavljalo najveći izazazov kao glavnoj glumici u filmu?

Sama činjenica da smo držali kameru kojom smo snimali i u isto vreme glumili; onda kada drugi partner snima, ne želite da mu odvlačite pažnju od kadriranja i hvatanja pravog snimka. Ponekad kada smo snimali u kući bilo je toliko skrivenih kamera da nikada niste sigurni kada vas koja kamera snima, tako da samo možete da nagađate. Na neki način podseća na glumu u pozorištu.

Intervju sa Allison Miller

Da li ste imali puno zadataka u kojima ste morali da snimate kamerom?

Nisam sigurna koliko je toga iskorišćeno, ali momci iz „Radio Silence” su mi rekli kako imam prilično mirnu ruku.

Da li ste dobili neki trening snimanja kamerom?

Ne! Nikakav!!! Oni su me bukvalno odmah bacili u vatru. U fimu “Rođen iz mraka“ evidentan je uticaj kultnog filma Rozmarina beba (Rosemary’s Baby); da li ste upoznati sa tim filmom i na koji način je glavna junakinja iz filma „Rozmarina beba“ koju tumači Mia Farov uticala na vašu glumu?

Da, filmovi su jako slični. Namerno nisam ponovo gledala film dok nismo završili snimanje “Rođen iz mraka”, nisam želela da imam u glavi slike “Rozmarine bebe”. Kad malo bolje razmislim, donela sam dobru odluku – Mia Farov tumači nežni ženski lik u filmu “Rozmarina beba”, da vam se čini tokom celog filma da je ona glavna žrtva . Nikad nisam pomislila da je Sem, mlada žena koju igram, na bilo koji način žrtva u fimu.

Intervju sa Allison Miller

Na koji način se priča filma “Rođen iz mraka” po vašem mišljenju razlikuje od “Rozmarine bebe”?

Dinamika između mladih bračnih parova se neverovatno razlikuje i način na koji su sami filmovi snimani; Rozmarina beba (Rosemary’s Baby) nije toliko horror film, više je psihološki triler. Verujem da “Rođen iz mraka” (Devil’s Due) ima više šokantnih scena i humora.

Sada ste prošli kroz ovo iskustvo sa „Radio Silence” bi li opet radili sa njima ?

Naravno. Volela bi da radim ponovo sa njima!

20 Century Fox.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *