Horor film V/H/S/2, zastrašujuća priča zasnovana na pronađenoj kolekciji video kaseta i nastavak već antologijskog filma V/H/S iz 2012. godine, od 17. oktobra naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru.
 
V/H/S/2 snimljen je i montiran na veoma inovativan način, i sačinjen od 5 priča čiji je pokretač kolekcija VHS kaseta. Prva priča uvodi nas u zaplet – u potrazi za nestalim studentom, dvoje detektiva provaljuju u napuštenu kuću, gde nalaze veći broj video kaseta. Gledajući sadržaj svake kasete, oni shvataju da iza nestanka ovog mladića stoje zastrašujuće okolnosti. Zaslepljeni neočekivanim slikama, dvoje detektiva ubrzo i sami postaju plen neopisivog prokletstva.

 
 

Naredne četiri priče vode gledaoce kroz zastrašujuće okolnosti – paranormalne pojave čiji su glavni junaci zombiji i demonske sile nepoznatog porekla, koje rezultiraju apokaliptičnom vizijom pakla na zemlji.
 
Film je režiralo nekoliko reditelja – Džejson Ejzner, Geret Evans, Timo Tjahjanto, Eduardo Sančez i Greg Hejl (autori filma „Projekat veštice iz Blera“), kao i autori koji su učestvovali u kreiranju prvog dela serijala, Sajmon Baret i Adam Vingard.

V/H/S/2 premijerno je, kao i prvi deo, prikazan na filmskom festivalu u Sandensu, gde je stekao vernu bazu fanova. Kritičari su procenili da je predstavlja znatan napredak u odnosu na prvi deo kada su u pitanju kvalitet i zabava.

U okviru premijere filma V/H/S/2, talentovana kreatorka Marina Milovanović Rehab predstaviće 17. oktobra  u 19:30 časova u „Kasina“ baru na 23. „Fashion selection-u“ kolekciju inspirisanu video kasetama. Gruba, sirova, ali ipak stilski skladna i smela kombinacija video traka i odevnih predmeta, uz poseban audio-vizualni performans, dočaraće deo  atmosfere i posetioce polako uvesti u drugi nastavak popularnog horor filma. Rehab kreacije Marine Milovanović, beogradske modne kreatorke, nosiće modeli vodeće profesionalne modne agencije „Select“.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime