Inspirisan višegodišnjim bestselerom Njujork Tajmsa „Šta da očekujete dok čekate bebu”, film “Imate li znanje za drugo stanje?” je urnebesna i iskrena komedija o pet parova čiji će isprepletani životi biti okrenuti naglavačke izazovima koje donosi predstojeće roditeljstvo.
 

 

Presrećni zbog osnivanja porodice TV fitnes guru Džuls i zvezda plesnog šoua Evan otkriće da njihovi haotični životi zvezda nisu ni primaći iznenađujućim zahtevima trudnoće. Autor i zagovornik teme rađanja beba, Vendi, okusiće svoje savete na sopstvenoj koži kad hormoni počnu da joj prave haos u telu; dok će se Vendin muž, Geri, boriti da ga ne nadmaši takmičarski nastrojen alfa-tata, koji očekuje blizance sa svojom mnogo mlađom trofej-ženom, Skajler. Fotograf Holi spremna je da proputuje ceo svet da bi usvojila dete, ali njen muž Aleks nije toliko siguran, i pokušava da umiri svoju paniku prisustvujući „muškoj“ grupi za podršku, gde novopečeni očevi pričaju kako to stvarno izgleda. A iznenadno smuvavanje rivalskih šefova kuhinja, Rozi i Marka rezultiraće neočekivanom neprilikom: šta da radite kad vam prvo dete dođe pre prvog sastanka?

Ova šarenolika komedija podjednako je univerzalna koliko i nepredvidiva, a pronalazi humor u neočekivanim iskušenjima i trijumfima donošenja deteta na svet.

U filmu igraju Kameron Dijaz, Dženifer Lopez, Elizabet Benks, Čejs Kroford, Bruklin Deker, Ben Falkon, Ana Kendrik, Denis Kvejd, Kris Rok, i mnogi drugi.

Film stiže u domaće bioskope 28. juna a sve buduće mame svakog radnog dana u bioskopu Kolosej mogu da kupe karte po sniženim cenama.