Filmovi "Igre gladi" (Hunger Games) i "Sumrak Saga: Praskozorje prvi deo" (Twilight Saga:Breaking Dawn Part one) dominirali su ovogodišnjom 21. dodelom MTV filmskih nagrada održanoj sinoć.
 

Film "Igre gladi" osvojio je četiri MTV-jeve zlatne kokice, za najbolju mušku i žensku ulogu, koje su dobile zvezde filma Dženifer Lorens i Džoš Hačerson, Elizabet Benks za najbolju transformaciju, i nagradu za najbolju borbu.

Film "Igre gladi" osvojio je četiri od osam nominacija ali ostalo je i nagrada za druge filmove. Dobitnike biraju obožavaoci preko interneta.

Tako je film "Hari Poter i relikvije smrti – drugi deo" (Harry Potter and the Deathly Hallows-Part 2) osvojio nagradu za najbolju glumačku ekipu i najboljeg heroja.

Film "Sumrak saga: Praskozorje – Prvi deo" proglašen je filmom godine, a zvezde tog filma Kristen Stjuart i Robert Patinson dobili su, četvrtu godinu za redom, nagradu za najbolji poljubac.

Inače, Kristen Stujart se pretvarala da se ljubi sama sa sobom pošto Robert Patinson nije bio prisutan na ceremoniji.

Film "Deveruše" (Bridesmaids) dobio je dve nagrade za najbolju glumu u komediji za Melisu Makarti i za najbolju izvedbu scene za gađenje za prikaz trovanja hranom.

Ceremoniju koju je MTV uživo prenosio vodio je britanski glumac Rasel Brend. On je otvorio veče šalama na račun Majkla Fasbendera koji se skida u filmu "Sram" i kratkog braka Kim Kardašijan, mada je priznao da je to malo dvolično pošto je i sam podneo zahtev za razvod od pop zvezde Kejti Peri posle samo 14 meseci braka. Dzoni Dep dobio je MTV verziju nagrade za životno delo, MTV nagradu generacije.

 

Pogledajte trejlere najnovijih filmova!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime