Novogodišnji praznici su pravo vreme za pojačanu internet pirateriju. Radost ili možda se čak može reći, ludilo praznika pojačavaju želju za gledanjem novogodišnjih, božićnih filmova uz koje se opuštamo i osvežavamo svakidašnjicu a uz to još i besplatno. I nije čuditi što je omiljeni film “Home Alone” na prvom mestu, ma svi ga obožavamo.

Iza njega je odmah “The Grinch”.

Praznični filmovi se gledaju kako legalnim kanalima tako i piratskim. Prema najnovijem istraživanju IPTV koje je urađeno uz pomoć IKnow utvrđeno je da je originalni film “Home Alone” iz 1990. godine i te kako gledan i nije čudo što je na prvom mestu. Na drugom mestu je nastavak filma “Home Alone 2: Lost in New Jork.” Ali treći nastavak filma nije prošao baš slavno.

Omiljeni praznični film je i “The Ginch” iz 2008. godine. U prvih pet je i komedija iz 2003. “Elf”.

Analize pokazuju da interesovanje za božićne klasike raste, što je i logično, u decembru. Tako je “Home Alone” prošle godine tokom leta imao tek nekoliko hiljada preuzimanja dnevno a na Božić 37.000.

Nova izdanja filmova takođe plene publiku i imaju svoje verne obožavaoce.

“Spirited”, “Christmas Bloody” i “The Boss Baby: Christmas Bonus” su veoma popularni.

Zaključak je, na osnovu sakupljenih podataka, da “još uvek ima dosta ljudi kojima ne smeta da krše zakon kako bi podstakli praznični duh.”

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime