HBO Max stiže u Srbiju. Endi Forsel, direktor HBO Max Global-a, tokom razgovora na Web Summit konferenciji najavio je da će se u drugoj polovini 2021. godine početi sa unapređivanjem HBO streaming usluga u Evropi u HBO Max.

To konkretno znači da će HBO Max, zameniti HBO Go tokom sledeće godine u Evropi pa i Srbiji. Isto se već tokom ove godine desilo u SAD, pa su korisnici HBO Go i HBO Now servisa dobili unapređenje usluge.

HBO Max u SAD košta 14.99 dolara, ali su korisnici drugih HBO streaming servisa bez doplate mogli da pređu na bolju platformu. Očekujemo da će se isti model primeniti i u Srbiji za postojeće HBO Go korisnike, iako još uvek nema zvanične potvrde.

Sigurno vas zanima i koja je razlika između HBO Go i HBO Max servisa?

Ukratko – HBO Max je bolji i ima više raznovrsnijeg sadržaja.

Pored HBO standardne ponude tu su i WarnerMedia sadržaji, recimo DC Comics ili produkcija Carton Networka.

Koliko je HBO Max premium servis verovatno najbolje govori činjenica da će se ovog decembra (25.12.) zajedno sa bioskopskim premijerama novi mega blockbuster Wonder Woman 1984 naći upravo na streaming servisu.

Ali ni to nije sve. Potvrđeno je i da će se svi filmovi Warner Bros. produkcije tokom 2021 godine naći i na HBO Max streaming servisu u isto vreme kada i u bioskopima.

A među naslovima su recimo i Dune, Matrix 4 i mnogi drugi veliki filmovi.

Mali nedostatak je što nema HBO Max aplikacija na Roku uređajima kao ni na Amazon Fire TVu, ali njih ionako ne koristi previše korisnika u Srbiji.

Dakle, sada još samo da sačekamo… image: wonder woman 1984

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime