Glumica Katherine Langford emotivno se oprostila od serije 13 razloga zašto. I time potvrdila da se Hannah Baker definitivno više neće pojavljivati u seriji. Ako nastavka odnosno treće sezone serije 13 reasons why bude. A trebalo bi izgleda.

U epizodama druge sezone koje su pre desetak dana stigle na Netflix videli smo da se Clay Jensen i dalje suočava sa Hanninim samoubistvom i da mu se ona pričinjava, recimo kao duh.

Ali uspeo je da nastavi dalje posle govora na sahrani kada je Hanni poručio da je voli ali da može da je pusti da ode.

Tim rečima je emotivni post na Instagramu počela i Katherine Langford.

“Hannah… volim te i pustiću te da odeš. To su reči koje sam mogla da kažem pre šest meseci a tek sada sam ih podelila sa vama. Kao što većina vas zna 13 razloga zašto je moj prvi posao ikad i tako sam zahvalna što sam imala priliku da ispričam Hanninu priču tokom prve sezone i što su me pozvali da se vratim u drugoj sezoni”, piše Katherine.

“Hannah…I love you…and I let you go” Those are the words I was able to say six months ago, and now can finally share with you…As most of you know @13reasonswhy was my first ever job and I am so grateful to have had the opportunity to tell Hannah’s story so fully in season 1, and to be asked back for a season 2. Thankyou to @netflix @paramountpics @anoncontent , the incredible producers, creatives, cast and crew for making these last 2 years so special. And to all of you here – Thankyou for filling my life with love and light 🙏 This show will always be a special part of my life, and regardless of whether Hannah is there or not, I know that I will continue to strive to do work that is meaningful and has a positive impact – whether that be in film, music, or any other form of art. There is a lot coming up this next year, and I can’t wait to share it with you 💖 #hannahbaker

A post shared by KATHERINE LANGFORD (@katherinelangford) on

Kaže i da će serija uvek biti posebna u njenom životu, ali i da veruje kako će nastaviti da radi na stvarima koje donose dobrobit drugima. Precizira i da puno toga stiže sledeće godine i da jedva čeka da to podeli sa fanovima.

Da li to znači da se već radi na trećoj sezoni? Odnosno da će se snimati 13 razloga zašto 3 – ali bez Hannah?

Ili da Katherine već ima nove glumačke projekte?

Pa, za sada se ne zna…

Ipak, cela ekipa serije je pozdravila njen post… dakle biće nastavka!

Ovde imate još vesti o drugoj sezoni serije 13 razloga zašto.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime