SkyShowtime je danas potvrdio datum početka emitovanja nove serije Grease: Rise of the Pink Ladies. Nova serija, u produkciji Paramount Television Studios, stiže na SkyShowtime platformu u petak, 7. aprila, a nove epizode moći će da se strimuju svakog petka.

Radnja ove serije se dešava četiri godine pre originalnog mjuzikla Briljantin, 1954. godine, pre nego što je rokenrol zavladao svetom, a T-Birds postali glavni frajeri u školi. Ove četiri devojke koje odudaraju od standarda i ne uklapaju se lako u masu, svojim ponašanjem će pomutiti um svojim vršanjica i celoj srednjoj školi Rajdel Haj, menjajući je zauvek.

U glavnim ulogama su Marisa Davila (Džejn), Šejen Izabel Vels (Olivija), Ari Notartomaso (Sintija), Triša Fukuhara (Nensi), Šanel Bejli (Hejzel), Medison Tompson (Suzan), Džonatan Nivs (Riči), Džejson Šmit (Badi), Maksvel Vitington-Kuper (Voli) i Džeki Hofman kao zamenik direktorke Mekgi.

Scenaristkinja i izvršna producentkinja je Anabel Ouks (Atypical, Transparent), koja je takođe i režiserka ove serije. Marti Bauen i Vik Godfri su izvršni producenti za Temple Hill, Adam Fišbah je izvršni producent, a Aletea Džons (Made For Love, Dollface, Evil) je pored dve epizode režirala pilot epizodu i izvršna je producentkinja. Koreograf i režiser je Džamal Sims, a izvršni muzički producent je Džastin Trant, koji je bio nominovan za Grammy nagradu.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima putem SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb sajta: www.skyshowtime.rs. Mesečna pretplata za SkyShowtime je 5,99e. SkyShowtime platforma je takođe dostupna preko sledećih partnera za distribuciju na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google TV i LG TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i preko veb sajta: www.skyshowtime.com

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime