Nova godina već kuca na vrata zato se pripremimo za ono što nas čeka u filmskoj umetnosti. Puno je divnih filmova koje jedva čekamo da gledamo. Evo samo nekih od njih.

The Little Mermaid

Ko ne voli Malu sirenu taj nije imao detinjstvo. A ovaj što ćemo gledati iduće godine, u maju mesecu je rimejk. Igraju Halle Bailey kao Arijel, Joah Hauer King kao Eric. Melissa McCarthy kao Ursula, Javier Bardem kao Kralj Triton, Daveed Diggs kao Sebastian i Awkwafina kao Scuttle. Film ima novu muziku i jedva čekamo da ga vidimo.

Barbie

Film je okupio mnogo poznatih imena i samim tim intrigira njegov sadržaj. Margot Robbie je Barbie. Ryan Gosling je Ken. I to je dovoljno, ali tu su i Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Hari Nef. Oh, Barbie baš smo nestrpljivi.

John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4 četvrta franšiza čuvenog filma je uvek borba za slobodu, između dobra i zla. I nikada nam neće dosaditi. Naprotiv isčekujemo znajući da će biti dobar i ovog puta. I biće tu Morpheus, znate kolega iz tako dobrog filma Matrix.

Shortcoming

Shortcoming nam donosi nešto stvarno novo. Veliki glumac Randall Park je reditelj. To je priča puna neizvenosti o odnosu filmskog reditelja i njegove devojke koja se preseljava u New York na stažiranje.

Mission Impossible: Deak Reckoning – Part One

Mission Impossible: Deak Reckoning – Part One U 2023. najavljena je i nova nemoguća misija. Biće sigurno puno uzbuđenja, jurcanja, pobeda i poraza. Ali videćemo.

Spremni za nastupajuću filmsku godinu su i “They Cloned Tyrone”, “Untitlead Sandra Oh/Awkwafina oad trip Comedy”, “You Hurt MY Feelin”, “The Color Purpe’gs”, “There’s Womething Wrong With the Children”, “Killers of the Flower Moon”….

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime