Nova godina već kuca na vrata zato se pripremimo za ono što nas čeka u filmskoj umetnosti. Puno je divnih filmova koje jedva čekamo da gledamo. Evo samo nekih od njih.

The Little Mermaid

Ko ne voli Malu sirenu taj nije imao detinjstvo. A ovaj što ćemo gledati iduće godine, u maju mesecu je rimejk. Igraju Halle Bailey kao Arijel, Joah Hauer King kao Eric. Melissa McCarthy kao Ursula, Javier Bardem kao Kralj Triton, Daveed Diggs kao Sebastian i Awkwafina kao Scuttle. Film ima novu muziku i jedva čekamo da ga vidimo.

Barbie

Film je okupio mnogo poznatih imena i samim tim intrigira njegov sadržaj. Margot Robbie je Barbie. Ryan Gosling je Ken. I to je dovoljno, ali tu su i Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Hari Nef. Oh, Barbie baš smo nestrpljivi.

John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4 četvrta franšiza čuvenog filma je uvek borba za slobodu, između dobra i zla. I nikada nam neće dosaditi. Naprotiv isčekujemo znajući da će biti dobar i ovog puta. I biće tu Morpheus, znate kolega iz tako dobrog filma Matrix.

Shortcoming

Shortcoming nam donosi nešto stvarno novo. Veliki glumac Randall Park je reditelj. To je priča puna neizvenosti o odnosu filmskog reditelja i njegove devojke koja se preseljava u New York na stažiranje.

Mission Impossible: Deak Reckoning – Part One

Mission Impossible: Deak Reckoning – Part One U 2023. najavljena je i nova nemoguća misija. Biće sigurno puno uzbuđenja, jurcanja, pobeda i poraza. Ali videćemo.

Spremni za nastupajuću filmsku godinu su i “They Cloned Tyrone”, “Untitlead Sandra Oh/Awkwafina oad trip Comedy”, “You Hurt MY Feelin”, “The Color Purpe’gs”, “There’s Womething Wrong With the Children”, “Killers of the Flower Moon”….