Novi film s oskarovkom En Hatavej u glavnoj ulozi, „Zaključani“ (Locked Down), imaće premijeru 5. februara na HBO GO-u, dok će na HBO kanalu biti prikazan 7. marta u 21.00h.

Linda (En Hatavej) i Pakston (Čivetel Edžiofor), koji su se nedavno rastali, nađu se u nezgodnoj situaciji kada moraju da borave pod istim krovom zbog propisanih epidemioloških mera o izolaciji u Londonu, usled epidemije koronavirusa. Linda je uspešna direktorka marketinga koja se, zbog svojih novih zaduženja na poslu, razočarava korporativnim svetom, dok Pakston, kreativac sa kriminalnom prošlošću, ostaje bez posla. Uz poeziju i izdašne količine vina, dok pokušavaju da žive zajedno u miru, u njima se budi stari životni žar i oni postaju opčinjeni iznenadnom prilikom da učestvuju u velikoj pljački nakita. Pametan, seksi i prepun iznenađenja, film „Zaključani“ prati Lindu i Pakstona koji stavljaju svoj odnos na kocku u nameri da zauvek promene život.

Pored En Hatavej i Čivetela Edžiofora, u filmu glume i Stiven Merčant, Mindi Kejling, Lusi Bojnton, Dule Hil, Džazmin Sajmon, Ben Stiler i Ben Kingsli. Režiju potpisuje Dag Liman, a scenario Stiven Najt. Producenti filma su P.J. van Sendvik, Alison Vinter i Majkl Lezli.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime