Dokumentarni film iz HBO produkcije „U Ralfovom stilu“ (Very Ralph) istražuje život i karijeru Ralfa Lorena, jednog od najuspešnijih američkih modnih dizajnera. Premijerno će biti dostupan od 28. novembra na HBO GO-u, a istog dana će biti emitovan na HBO kanalu u 21.55h.

Uz natprirodnu sposobnost da pretvori svoje snove u stvarnost, Loren je postavio ikonografiju američkog sna kao globalni životni brend. Putem opsežnih i iskrenih razgovora, Loren se osvrće na svoju pionirsku viziju, 50-godišnji brak i na to kako je dečak iz Bronksa koji nije znao ništa o dizajniranju mode stvorio multimilijardersko carstvo. Film obuhvata i intimne intervjue s porodicom, kolegama, novinarima i drugim znamenitim ličnostima, među kojima su Ana Vintur, Karl Lagerfeld, Andre Leon Tali, Hilari Klinton, Robin Givan, Džejson Vu, Naomi Kembel, Marta Stjuart, Kalvin Klajn, Tajson Bekford, Tina Braun, Dajen von Furstenberg, Džesika Častejn, Vanesa Fridman i Pol Goldberger.

Dobitnica Emi nagrade Suzan Lejsi režirala je ovaj dugometražni dokumentarni film, a istovremeno je jedna od producentkinja uz Emu Pilds i Džesiku Levin, dok je izvršni producent Grejdon Karter.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime