Film Tenet procureo je na piratske sajtove. Prvi veliki blockbaster koji se pojavio u bioskopima posle svega nekoliko dana završio je na internetu.

I to je veoma loša vest za bioskope. A nije baš sjajna vest ni za produkciju i autora filma. Christopher Nolan je planirao da se SF triler pojavi u bioskopima u julu ali je sve odloženo zbog pandemije korona virusa i činjenice da su bioskopi bili zatvoreni od marta.

Sada se svuda postepeno otvaraju pa je film konačno prikazan. Isto je i u Srbiji, gde se tenet prikazuje u bioskopima koji upravo otvoreni od danas.

Na piratskim torentima se nalaze najmanje dve kopije filma i obe su snimljene u bioskopima. Na prvoj je korejski titl a drugi je iz Nemačke. Kvalitet nije vrhunski po svemu sudeći, ali je i dovoljan da može da se gleda. TorrentFreak piše kako Warner Bros. po svaku cenu pokušava da sa interneta ukloni kopije. Što je i logično.

Produkcija filma je po nekim informacijama koštala preko 200 miliona dolara. Naravno, planirano je da višestruko nadmaši tu cifru zaradom, ali zbog korone i činjenice da je već procureo na net, veliko je pitanje da li će se to desiti.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime