Film Podeli stiže na HBO

28. jula na HBO GO

Dvostruki dobitnik nagrade na ovogodišnjem filmskom festivalu „Sandens“, uznemirujući debitantski film rediteljke Pipe Bjanko „Podeli“ (Share), imaće premijeru 28. jula na HBO GO-u. Premijera na HBO kanalu biće 16. avgusta u 21.35h. Film je ove godine prikazan i u okviru zvanične selekcije Međunarodnog filmskog festivala u Kanu.

„Podeli“ predstavlja iskreno i snažno istraživanje seksualnog napada i sve nasilnije uloge koju internet zauzima u savremenom američkom društvu. Šesnaestogodišnja Mendi (izvanredna Rijen Bareto), budi se jednog dana na travnjaku svojih roditelja, nemajući pojma gde je bila i kako je dospela tu. Ubrzo joj pokazuju telefonski snimak na kom joj nepoznati stranac skida odeću dok leži onesvešćena na žurki; muči je neizvesnost svega što je usledilo (i ostavilo joj veliku modricu na leđima) pa pokušava da shvati šta da uradi.

Stilski utemeljena, napeta misterija s pravim političkim i moralnim ulozima, „Podeli“, dokazuje da je Bjankova odvažan i britak novi glas u američkim bioskopima.

U glavnim ulogama su Rijen Bareto, Čarli Plamer, Purna Džaganatan, Džej-Si Mekenzi i Nikolas Galicine.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *