Film Best. Christmas. Ever! je božićna komedija koju možete da pogledate na Netflixu. I unapred se ograđujemo, zato što to obično znači da film nije previše pametan.

Ipak, fanovi su oduševljeni dokazujući da ni jedan film ne može da bude previše glup da bi sprečio ljude da ga pogledaju na Netflixu. Film je najgledaniji u Srbiji ovih dana a u njemu glume Heather Graham i Jason Biggs.

Zaplet je sledeći – Charlotte Sanders (Heather Graham) i njena porodica odlaze u kuću njene stare prijateljice sa fakulteta Jackie par dana pre Božića. E sad, Charlotte baš i nije najsrećnija – radi na poslu koji ne voli i nema previše para. A njena drugarica Jackie je nasuprot tome nedavno prodala svoju avio kompaniju za milione dolara i uživa životu sa divnim suprugom i još boljom dečicom.

Samo, da li je sve tako idilično?

Charlotte će pokušati da dokaže da nije.

Komediju je režirala Mary Laberts.

Jedini problem je što film ima svega 33 posto ocena kritičara na Rotten Tomatoes, dok na IMDB ima sve 4.5 što je očajna ocena. Neki novinari čak smatraju da je ovo najgora komedija godine.

“Ovo je prvi božićni film koji je Netflix objavio ove godine, a teško je zamisliti da može biti gore od ovoga”, piše Benjamin Lee za The Guardian.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime