Preslatka Eva Grin dolazi u Beograd. Producenti holivudskog hita „300 – bitka za Artemiziju“ najavljuju snimanje nastavka ovog superspektakla u „Pinkovom“ studiju u Šimanovcima. Jednu od glavnih uloga tumačiće i zanosna Eva Grin, koja se proslavila ulogom Bond devojke.

Producenti filmskih hitova iz Holivuda sve više se interesuju za rad u našoj zemlji. Tako su prošle godine u Šimanovcima snimljeni: „Lockout“ i „Raven“, koji su trenutno među najgledanijim filmovima u Americi.
 
Zadovoljni ponudom kompanije Željka Mitrovića, kao i preporukama koje su dobili od kolega koje su radile „Lockout“, ekipa koja će snimati nastavak filma „300“ je veoma zainteresovana da se upusti u ovaj poduhvat u našoj zemlji, kao i u Bugarskoj.
 
Snimanje ovog filma je veoma ozbiljan projekat, zbog kojeg će se izgraditi i novi, još veći studio u Šimanovcima.
 
Glavne uloge igraju: Eva Grin, koju pamtimo po filmu „Nebesko kraljevstvo“ i Bondovom filmu „Kazino rojal“, zatim brazilski glumac Rodrigo Santora, te Australijanac Saliven Stejplton, koji se proslavio u seriji „Strike Back“, piše Blic.
 
U sporednim ulogama naći će se srpski glumci. Premijera ovog filma predviđena je za avgust 2013. godine.
 
Nastavak hit filma „300“ govori o novoj epskoj borbi Persijanaca i Grka. Naime, zlatna boginja Artemizija nagovara Kserksa da ponovo napadne grčke zemlje. Kserks želi da se osveti Grcima za smrt svog oca Darija, i to na nagovor boginje. U borbi protiv neprijetelja, korpulentni Persijanac bi postao i vladar svoje zemlje, a jedini način da dobije bitku jeste da i sam postane bog. Artemizija, s druge strane, nagovara i grčkog vojskovođu Temistoklea da se bori s Persijancima. Pošto su mu oteli porodicu, Temistokle sprema svoju vojsku deset godina za odlučujuću bitku s večitim neprijateljima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime