„20th Century Fox“ je objavio novi trejler filmskog spektakla Ridlija Skota „Egzodus: Bogovi i kraljevi“, u kome najveće rivale Mojsija i Ramzesa II igraju Kristijan Bejl i Džoel Edžerton. Ostvarenje „Egzodus: Bogovi i kraljevi” bioskopska publika u našoj zemlji biće u prilici da vidi od 18. decembra.

 
 

Epska avantura „Egzodus: Bogovi i kraljevi“ je priča o čoveku koji je imao hrabrosti da se suprotstavi najvećoj sili u egipatskom carstvu. Koristeći neverovatne vizualne efekate i 3D kamere, Ridli Skot na velikom platnu oživljava priču o izlasku Jevreja prevođenih Mojsijem (Kristijan Bejl) iz Egipta na slobodu u obećanu zemlju, nakon sukoba sa egipatskim faraonom Ramzesom II koga igra Džoel Edžerton. Priča filma je zasnovana na Knjizi Izlaska, koja je deo Starog zaveta.
 
Reditelj Ridli Skot okupio je u novom filmu pored Kristijana Bejla i Džoela Edžertona najveće zvezde Holivuda, Arona Pola, Sigurni Viver, Bena Kinslija i Džona Tortura. Scenario za film napisali su Adam Kuper i Bil Kolaž.

Poznatom holivudskom reditelju je bilo bitno da prikaže manje poznate detalje iz života Mojsija i Ramzesa II. Film je sniman u Španiji, Maroku i Engleskoj.
 
Zahvaljujući novom trejleru, filmski kritičari širom sveta se slažu u jednom – predviđaju filmu „Egzodus: Bogovi i kraljevi“ brojne nagrade za režiju, specijalne efekte i montažu.
 

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime