Marfi je oborio rekord po broju nominacija – ove godine nominovan je čak u pet kategorija.

Triler “I Know Who Killed Me” (Znam ko me je ubio), u kom Lindsi Loan tumači dve uloge, dobio je najviše nominacija – devet, među kojima za najgori film u 2007. godini.
Film Edija Marfija “Norbit” nominovan je u osam kategorija, od čega je samo Marfi nominovan u njih pet – što je rekord, pošto niko nikada nije dobio toliko nominacija u istoj godini.

Ucitavanje slike je onemoguceno

“Norbit” se između ostalog pominje u kategorijama najgori glumac u glavnoj ulozi, najgora glumica u epizodnoj ulozi, najgori epizodni glumac.
“Procenili smo da je svaki od tih junaka toliko loš da zaslužuje individualnu nominaciju”, rekao je osnivač Zlatnih malina Džon Vilson.

Nominacije za najgori film dobili su i “Bratz šminkerke” o četiri tinejdžerke, “Čak i Leri, brak po meri” i “Daddy Day Camp”.
Za Zlatnu malinu za najgoreg glumca, sa Marfijem će se nadmetati Adam Sendler (“Čak i Leri, brak po meri”), Nikolas Kejdž za ulogu u “Ghost Rider” i Džim Keri za “The Number 23”.
Nominaciju za najgoru glumicu dobile su, osim Lindsi Loan, Džesika Alba za uloge u tri filma, Eliša Katbert za “Captivity” i Dajana Kiton za “Because I Said So”.
Imena dobitnika Zlatnih malina biće saopštena 23. februara, dan pred dodelu Oskara.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime