lg

Dugo sam razmišljao da li da prihvatim ulogu u Igri prestola

Sve bi bilo drugačije bez njega

Piter Dinklidž osvojio je Emi nagradu za najboljeg sporednog glumca u seriji „Igra prestola“, a danas priznaje da se dvoumio da li uopšte da prihvati da igra Tiriona, brata Džejmija i Sersej Lanister.

Snimanje poslednje sezone završio je još u julu. Serija je proslavila mnoge glumce koji su prihvatili da postanu deo ekipe „Igre prestola“, ali je Dinklidž je priznao da se dugo dvoumio da li da prihvati ulogu Tiriona.

„Nije mi bio poznat ovaj žanr i zato sam se dvoumio. Nisam čitao te knjige i nisam bio upoznat sa kompleksnošću lika kakav je Tirion, pre nego što sam počeo da glumim u ovoj seriji. Dvoumio sam se i zbog toga što ranije osobe moje visine nisu jednostavno bile previše interesantne“, rekao je je on, prenosi Metro.

Kao i ostali članovi ekipe koji su završili snimanje, i on se veoma teško pomirio s činjenicom da je ova, osma sezona poslednja.

„Bilo je to veoma tužno tužno. Nisam bio deo samo odlične serije nego i deo velike porodice. Presretan sam ulogom, apsolutno sam obožavao tog lika i priče koje smo pričali“, rekao je.

Emitovanje poslednje sezone „Igre prestola“ zakazano je za 2019. godinu, iako još nije saopšten tačan datum.

Serija je osvojila Emi nagradu za najbolju dramu. b92

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *