Druga sezona nagrađivane HBO serije „Euforija“ (Euphoria) imaće premijeru 10. januara na HBO GO-u, a istog dana će prva epizoda biti emitovana na HBO kanalu u 20.00h.

Serija prati 17-godišnju Ru Benet (Zendaja), čiji život se dramatično menja kada upozna Džuls Von, transrodnu devojku koja se doselila u grad, nakon što su joj se roditelji razveli. U novoj sezoni, usred isprepletenih života u gradiću Ist Hajlend, Ru mora da pronađe nadu dok traži ravnotežu između pritiska ljubavi, gubitka i zavisnosti.

Pored dobitnice Emija Zendaje, u seriji glume Hanter Šejfer, Nika King, Erik Dejn, Angus Klaud, Džejkob Elordi, Aldži Smit, Sidni Svini, Aleksa Demi, Barbi Ferera, Mod Apatou, Javon Volton, Dominik Fik, Storm Rid i Ostin Ejbrams.

Autor i scenarista serije je Sem Levinson, koji je istovremeno jedan od izvršnih producenata uz Ravija Nandana, Kevina Turena, Vila Grinfilda, Drejka, Adela „Future“ Nura, Zendaju, Hadas Mozes Lihtenštajn, Rona Lešema i Dafne Levin. Kenet Ju je producent, a Ešli Levinson, Harison Krajs i Hulio Perez su koproducenti. Serija je nastala u partnerstvu sa A24, a zasnovana je na istoimenoj izraelskoj seriji koju su kreirali Ron Lešem i Dafne Levin.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime