Jedan od najvećih muzičkih događaja ove godine, koji će nas vratiti u period kada je dens muzika bila globalni hit, muzika na kojoj su generacije odrasle slušajući izvođače koji su imali svetsku popularnost, dešava se u oktobru u Beogradu.

 “Rhythm Is a Dancer”, “Pump Up The Jam”, “No Limit”, “Everybody Dance Now”, ‘’All That She Wants’’, “Informer”, ‘’Be My Lover’’,‘’Mr Vain’’, nezaboravni su hitovi čuvenog perioda devedesetih godina, koje ćemo prvi I poslednji put imati prilike da čujemo uživo na jednom mestu u Beogradu.

Snap!
Technotronic
2Unlimited
C+C Music Factory
Ace of Base
Snow
La Bouche
Culture Beat

Svi oni dolaze 11. oktobra 2014. u Kombank Arenu!

 

Ovo će biti ubedljivo najveći skup najpopularnijih izvođača dens muzike koji je dosada organizovan u Evropi, pa samim tim i najveći tematski događaj kada su u pitanju devedesete godine. Ovo je jedinstvena prilika da čujemo legendarne hitove uživo i vratimo se u period dens muzike, drečavih boja i specifičnog stila devedesetih, koji se vraća u modu, te nije stran ni mlađim generacijama.

Promotivni kontigent karata po super povlašćenoj ceni od 1.500,00 dinara u prodaji je već od ponedeljka, 12. maja i trajaće samo do petka 16.maja 2014.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime