Dan Ratova zvezda će se održati u subotu 11. maja u KC Grad. U Srbiji je osmišljen da bude ultimativno fan iskustvo fokusirano na galaksiju daleko, daleko, daleko…

Po uzoru na svetski popularnu STAR WARS CELEBRATION konvenciju koja se održava 9. put od 1999. godine i to po 2. put u Evropi, tačnije u Berlinu. Poenta ovakve, a samim tim i naše manifestacije je da okupi ljubitelje Ratova Zvezda svih uzrasta da bi proslavili ovaj fenomen pop-kulture. Bilo da ste u pitanju mladi ljubitelj Star Warsa ili stariji okoreli nostalgičar za originalnom triologijom Ratova Zvezda ili čitalac SW knjiga, online gamer, kolekcionar figura i drugog aksesoara ili jednostavno radoznali posetilac – biće nešto za vas.

Manifestacija počinje tačno u podne 11. maja kada će vrata posetiocima otvoriti Darth Vader, Stormtrooper, Darth Maul, Chewbacca, Boba Fett i Tusken Raider.

Posetioci će moći da uživaju u izložbi kolekcionarskih SW predmeta, prodajnoj izložbi majica, nakita i sl. dok će se uporedo na spratu iznad dešavati vrlo zanimljiva Star Wars predavanja.

Ceo dan će se smenjivati plejada DJ-eva sa žanrovski raznovrsnom muzikom a u 20 sati počinje maskebnal. Glavna nagrada za najbolju masku biće replika svetlosnog mača.
 

Cena ulaznice je 200 dinara, ali svako ko dođe maskiran u nekog lika iz Star Wars-a ima besplatan ulaz.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime